• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • İlçeler
  • Bilim - Teknoloji Dünya Kadın Yaşam Karaman Kültür Sanat Medya Otomobil Tarihten
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Öldürülen Eren'in üniversitede yaptığı kalemlik ve kitaplık ailesine teslim edilecek
Yaşam
Yayınlanma: 18 Aralık 2024 - 10:39

Öldürülen Eren'in üniversitede yaptığı kalemlik ve kitaplık ailesine teslim edilecek

Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)- KONYA'da harçlığını çıkarabilmek için hafta sonları taksicilik yapan ve trafikte 'yol verme' kavgasında bıçaklanarak öldürülen Eren Peker'den (20) geriye, üniversitede uygulamalı derste yaptığı kitaplık ve kalemlik kaldı

Yaşam
18 Aralık 2024 - 10:39
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Öldürülen Eren'in üniversitede yaptığı kalemlik ve kitaplık ailesine teslim edilecek
Reklam
KONYA'da harçlığını çıkarabilmek için hafta sonları taksicilik yapan ve trafikte 'yol verme' kavgasında bıçaklanarak öldürülen Eren Peker'den (20) geriye, üniversitede uygulamalı derste yaptığı kitaplık ve kalemlik kaldı. Eren'in el emeği ürünleri ailesine teslim edilecek. Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa Muslu, "Eren uygulamalı derste en son bu kitaplığı ve kalemliği yapmıştı. Dönem sonu notundan sonra götürürsünüz demiştik ama nasip olmadı. Ailesine bunları ulaştırıp, Eren'in son yaptığı ürünler diye kendisinden hatıra kalmasını istiyoruz" dedi.

Konya Teknik Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan Eren Peker, geçen pazar günü yönetimindeki 42 TT 898 plakalı takside 'yol verme' nedeniyle tartıştığı Muzaffer Tekelioğlu (27) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından Mobilya ve Dekorasyon Bölümü 2'nci sınıf öğrencileri, Eren ile birlikte son derse girdikleri atölyede bir araya geldi.

Sınıf arkadaşlarından Osman Koyuncu, "Eren'in hiçbir kötülüğünü görmedim. Maddi yönlerden sıkıntısı olduğunu bilmiyorduk. Bilseydik elimizden geleni yapardık. Eren'in bu şekilde öldüğünü duyunca inanamadık. Öğrenci arkadaşımız, çalışmak mecburiyetinde kalıyordu. Hangi öğrenci sabaha kadar taksi sürmek ister ki? Kimseye yük olmadan geçimini sağlamak istiyordu. Derslerini de aksatmazdı. Sadece taksi değil, akrabalarının mobilya atölyesinde de çalışıyordu" dedi.

Yalçın Tursun da "Daha geçen hafta burada atölye dersimiz vardı. Birlikte gülüp, eğleniyorduk. Sabah uyandığımda ölüm haberini görünce inanamadım. Bazen harçlığını çıkarmak için taksicilik yapıyordu. Umarım suçlular gereken cezayı alır" diye konuştu.

Öğrencilerden Yasin Akar ise "Eren'le bu atölyede yaptığımız modeller var. Bu sabah derse geldiğimizde onları gördük ve üzüldük. Güler yüzlü arkadaşlarına iyi davranan biriydi" dedi.

'HAYATININ BAHARINDA KAYBETTİK'

Eren Peker'in hocalarından Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa Muslu, "1,5 yıldır derslerine girdiğimiz bir arkadaşımızdı. Duyduğumuzda çok üzüldük. Eren çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Boş zamanlarını da değerlendirirdi. Önce ücret karşılığında mobilya montajına giderdi. Sonra da taksi durağında, bazı şoförler olmayınca onların yerine çalışırdı. Umarım suçlular hak ettiği cezayı alır. Orada, burada gezmeyip, ekmek parası kazanan 20 yaşında hayatının baharında bir arkadaşımızı kaybettik" diye konuştu.

'AİLESİNE EREN'DEN HATIRA KALMASINI İSTİYORUZ'

Uygulamalı mobilya dersinde Eren'in yaptığı kitaplık ve kalemliği ailesine ulaştıracaklarını söyleyen Dr. Muslu, "Eren geçtiğimiz hafta burada atölye dersi vardı. Eren de burada bir kitaplık ve kalemlik yaptı. Yaptığı ürün de burada duruyor. Öğrencilerimizi yaptığı ürünleri el emeği olarak kendilerine veriyoruz hatıra olsun diye. Dönem sonu notundan sonra götürürsünüz, demiştik ama nasip olmadı. Ailesine bunları ulaştırıp, Eren'in son yaptığı ürünler diye kendisinden hatıra kalmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
AK Parti'den '15 Temmuz' paylaşımı
AK Parti'den '15 Temmuz' paylaşımı
İçişlerinden, 15 Temmuz etkinliklerinde 'Atatürk fotoğrafı' kullanımıyla ilgili açıklama
İçişlerinden, 15 Temmuz etkinliklerinde 'Atatürk fotoğrafı' kullanımıyla ilgili açıklama
Şehit Ömer Halisdemir anısına 750 kilometre pedal çevirip şehit toprağını kabrine ulaştırdı
Şehit Ömer Halisdemir anısına 750 kilometre pedal çevirip şehit toprağını kabrine ulaştırdı
15 Temmuz zaferini ölümsüzleştiren destan
15 Temmuz zaferini ölümsüzleştiren destan
Son Haberler
Bakan Işıkhan, 15 Temmuz şehidi Yakup Kozan'ın ailesini ziyaret etti
Bakan Işıkhan, 15 Temmuz şehidi Yakup Kozan'ın ailesini ziyaret...
AK Parti'den '15 Temmuz' paylaşımı
AK Parti'den '15 Temmuz' paylaşımı
Tarım arazisinde çıkan yangın 3 saatte kontrol altına alındı
Tarım arazisinde çıkan yangın 3 saatte kontrol altına alındı
Konya'da orman yangını
Konya'da orman yangını
Kamyonet şarampole devrildi: 3 yaralı
Kamyonet şarampole devrildi: 3 yaralı
Kayseri'de elektrikli bisiklet hırsızlığı kamerada
Kayseri'de elektrikli bisiklet hırsızlığı kamerada

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
Sağlık
Spor
Eğitim
İlçeler
Bilim - Teknoloji
Dünya
Kadın
Yaşam
Karaman
Kültür Sanat
Medya
Otomobil
Tarihten
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
DMCA.com Protection Status

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim