• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • İlçeler
  • Bilim - Teknoloji Dünya Kadın Yaşam Karaman Kültür Sanat Medya Otomobil Tarihten
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Nevşehir'de adliyenin özel bireyleri ve çiftçi kadınlar voleybol maçına çıktı
Spor
Yayınlanma: 17 Mayıs 2025 - 11:09

Nevşehir'de adliyenin özel bireyleri ve çiftçi kadınlar voleybol maçına çıktı

Nevşehir'de adliyenin özel bireyleri ve çiftçi kadınlar voleybol maçına çıktıAhmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)- NEVŞEHİR'de Engelliler Haftası nedeniyle, Nevşehir Adalet Sarayı'nda görev yapan özel bireyler ile Ürgüp ilçesine bağlı Başdere köyündeki çiftçilikle uğraşan Şalvarspor Kulübü'nün kadınları voleybol maçında karşılaştı

Spor
17 Mayıs 2025 - 11:09
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Nevşehir'de adliyenin özel bireyleri ve çiftçi kadınlar voleybol maçına çıktı
Reklam
NEVŞEHİR'de Engelliler Haftası nedeniyle, Nevşehir Adalet Sarayı'nda görev yapan özel bireyler ile Ürgüp ilçesine bağlı Başdere köyündeki çiftçilikle uğraşan Şalvarspor Kulübü'nün kadınları voleybol maçında karşılaştı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Damat İbrahimpaşa Spor Salonu'nda Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, adliye personelleri katıldı. Nevşehir Adalet Sarayı'nda görev yapan özel birey memurlar ile Ürgüp ilçesine bağlı Başdere köyünde çiftçilikle uğraşan kadınların oluşturduğu Şalvarspor takımı, voleybol maçında bir araya geldi. 2 set üzerinden oynanan karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi.

ALİ KARAKOCA: FIRSAT VERİLDİĞİNDE HERKESİN SAHADA YERİ VARDIR

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, "Bugün, adaletin sadece mahkeme salonlarında değil, hayatın her alanında tecelli etmesi gerektiğini hatırlatan çok özel bir buluşmadayız. Özel birey çalışma arkadaşlarımızla, Ürgüp'ün güçlü ve üretken kadınlarının oluşturduğu Şalvarspor takımı arasındaki bu maç, bizlere bir şeyi açıkça gösterdi. Fırsat verildiğinde herkesin sahada yeri vardır. Bu karşılaşma sadece bir sportif etkinlik değil, aynı zamanda eşitliğin, katılımın ve insan onurunun sahaya yansıyan halidir. Toplumsal farklılıklarımız engel değil, ortak zenginliğimizdir. Bu etkinliğin bize öğrettiği bir başka şey de şu; İyi bir toplum, sadece hukukun üstünlüğüyle değil, aynı zamanda kalbin rehberliğinde kurulur. Bugün burada, adliyemizin vicdani yönüyle toplumsal dayanışmanın nasıl el ele verebileceğini hep birlikte yaşadık. Katkı sunan herkese yürekten teşekkür ederim. Bu birlikteliklerin çoğalması dileğiyle" dedi.

ÜMMİHAN ERYILMAZ: AMACIMIZ KADINLARIN SOSYALLEŞTİRİLMESİ

Yaklaşık 6 yıldan beri spor yaptığını söyleyen Şalvarspor oyuncusu Ümmihan Eryılmaz ise, "Ürgüp ilçesinin Başdere köyünden geliyorum. Salvarspor'da 5-6 yıldır spor yapıyorum. Her yıl ilave etkinliklerimiz oluyor. Tarladan bağdan, bahçeden ve tarladan getirdiğimiz kadınlar, topun T'sini bilmeyen kadınlar bunlar. Amacımız kadınların sosyalleştirilmesi, kadınların biraz da kendilerine zaman ayırmalarını sağlamak" diye konuştu.

NESLİHAN ÖZMEN: ÇALIŞACAK BİR ORTAMIMIZ YOK

Karşılaşma sonrası konuşan Şalvarsporlu Neslihan Özmen de, "Biz daha önceden 'Survivor' yaptık. Bunda birinci olmuştuk. Bağdan bahçeden kalan zamanlarda bizim için ek bir iş oluyor. Mutluyuz, spordan da büyük zevk alıyoruz ama biraz buruğuz. Çünkü çalışacak bir ortamımız yok. Sahamız yok, istiyoruz ki bir sahamız olsun. Yetkililerden bizi biraz ön planda tutmalarını istiyoruz ve maçlara katılmak istiyoruz. İl dışından gelecek teklifleri değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonrası Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Şalvarsporlu oyunculara ve adliye personeline karanfil vererek madalya taktı.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kayserispor'un yeni teknik direktörü Markus Gisdol çiçeklerle karşılandı
Kayserispor'un yeni teknik direktörü Markus Gisdol çiçeklerle karşılandı
MKE Ankaragücü'ne sponsor desteği
MKE Ankaragücü'ne sponsor desteği
Sivasspor'da başkanlığa Karagöl aday
Sivasspor'da başkanlığa Karagöl aday
Taha Akgül: Bu müsabakalar 2032 ve 2036 olimpiyatlarının meyvesi olacak
Taha Akgül: Bu müsabakalar 2032 ve 2036 olimpiyatlarının meyvesi olacak
Son Haberler
Kapadokya'da 'yoga' etkinliği
Kapadokya'da 'yoga' etkinliği
3 milyon 583 bin araçta denetim; 468 bin 539 aracasürücüye ceza
3 milyon 583 bin araçta denetim; 468 bin 539 aracasürücüye ceza
Ankara'da, trafoya çıkan çiftçiye elektrik çarptı
Ankara'da, trafoya çıkan çiftçiye elektrik çarptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlik vizyonu kitaplaştırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlik vizyonu kitaplaştırıldı
MHP'li Yurdakul: Ülkemizin teknoloji üssü olma hedefi hayata geçirilmelidir
MHP'li Yurdakul: Ülkemizin teknoloji üssü olma hedefi hayata geçirilmelidir
Bakan Uralolğu: Uluslararası 2 turistik tren, İstanbul'a geliyor
Bakan Uralolğu: Uluslararası 2 turistik tren, İstanbul'a geliyor

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
Sağlık
Spor
Eğitim
İlçeler
Bilim - Teknoloji
Dünya
Kadın
Yaşam
Karaman
Kültür Sanat
Medya
Otomobil
Tarihten
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
DMCA.com Protection Status

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim