• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • İlçeler
  • Bilim - Teknoloji Dünya Kadın Yaşam Karaman Kültür Sanat Medya Otomobil Tarihten
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Kızı ve torununu öldüren sanık, eşini 3 ay evden çıkarmamış
Asayiş
Yayınlanma: 22 Ekim 2025 - 17:24

Kızı ve torununu öldüren sanık, eşini 3 ay evden çıkarmamış

Batuhan KILIÇ/ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR'de kızı Merve Karabaş (31) ile torunu Ata Alp Karabaş'ı (7) sokak ortasında tabancayla öldüren Osman Nuri Keskin'in (60), yargılandığı davada eşi Hatice Keskin, ifade verdi

Asayiş
22 Ekim 2025 - 17:24
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kızı ve torununu öldüren sanık, eşini 3 ay evden çıkarmamış
ESKİŞEHİR'de kızı Merve Karabaş (31) ile torunu Ata Alp Karabaş'ı (7) sokak ortasında tabancayla öldüren Osman Nuri Keskin'in (60), yargılandığı davada eşi Hatice Keskin, ifade verdi. Eşinden şiddet gördüğü için Eskişehir'deki kızı Merve'nin yanına geldiğini belirten Hatice Keskin, "Eziyetine dayanamadım. 13 senedir kızımla görüşemedim. 14 yaşındaki oğlum evden ayrıldı. Sanık, çocuklarımla beni görüştürmedi. 3 ay yatak odamdan çıkarmadı" dedi.

Olay, geçen yıl haziran ayında Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde çalışan Merve Karabaş, sabah evinden çıkıp, oğlu Ata Alp ile birlikte işe gitmek için kapının önündeki 25 AIE 792 plakalı otomobiline bindi. Bu sırada Adana'dan gelip evin önünde bekleyen Osman Nuri Keskin, belinden çıkardığı tabancayla kızı Merve Karabaş'ı, ardından kaçmaya çalışan torunu Ata Alp'i öldürdü. Gözaltına alınan Osman Nuri Keskin 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, Osman Nuri Keskin hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı.

Eskişehir 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın duruşmasına, evli ve 2 çocuk babası Osman Nuri Keskin, öldürdüğü kızı Merve Karabaş'ın eşi Ahmet Karabaş yer alırken, sanık Keskin'in eşi Hatice Keskin Adana'dan SEGBİS yöntemiyle katıldı. Duruşmada mahkeme heyetinin ısrarla sormasına rağmen öldürdüğü kızı Merve Karabaş'ın adresini nereden öğrendiğini anlatmayan sanık, adresi internette araştırarak bulduğunu söyledi.

Duruşmada ifade veren sanığın eşi Hatice Keskin ise Adana'da eşinden uzun süre şiddet gördüğünü ve bu nedenle kaçarak Eskişehir'deki kızının evine geldiğini belirterek, "Eşim olan sanığın eziyetine dayanamadım. 13 senedir kızımla görüşemedim. 14 yaşındaki oğlum evden ayrıldı. Sanık, çocuklarımla beni görüştürmedi. 3 ay yatak odamdan çıkarmadı. Bu sebeple Adana'da yaşayan kız kardeşimin yanına gittim. Buraya kızım ve oğlum geldi, beni yanlarına almak istediklerini söylediler. Kızım Merve, eşinin kendisiyle boşanacağını söyledi. 'Anne, benimle gel. Bana yoldaş olursun, hem de çocuğuma bakarsın' dedi. Merve'yle Eskişehir'e geldim" dedi.

OLAY GÜNÜNÜ ANLATTI

Olaydan bir gün önce Eskişehir Adliyesi'ne gidip, eşi Osman Nuri Keskin hakkında uzaklaştırma kararı için başvuruda bulunduğunu anlatan Hatice Keskin, olay gününü ise şöyle anlattı:

"Adresi nasıl buldu bilmiyorum. Olay günü ben çöp atmaya çıktım. Çöp attığım sırada silah sesi duydum, geri döndüğümde torunum yerde yatıyordu. 200 metre ileride ise kızımı araç içerisinde buldum. Sanık yanıma geldi, elimdeki telefonu aldı. Ben polisi arayacaktım, aramama izin vermedi. Sanığı evin etrafında görmedim, gizlenmişti. Daha sonra olayı gören vatandaşlar geldi. Kaçmaya çalıştığı esnada yakaladılar, polise teslim ettiler."

Mahkeme heyeti, savunma ve tanık ifadelerinin ardından sanık Osman Nuri Keskin'in tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ermenek'te Huzurevi Sakinlerine Yangın Güvenliği Eğitimi ve Tatbikatı
Ermenek'te Huzurevi Sakinlerine Yangın Güvenliği Eğitimi ve Tatbikatı
Kaymakam Zıvlak Yol Kontrol Noktasını Ziyaret Etti, KADES Bilgilendirmesi Yapıldı
Kaymakam Zıvlak Yol Kontrol Noktasını Ziyaret Etti, KADES Bilgilendirmesi Yapıldı
Ayrancı Kaymakamlığı Kış Trafik Tedbirleri İçin Toplandı
Ayrancı Kaymakamlığı Kış Trafik Tedbirleri İçin Toplandı
Ankara'da silahlı paylaşım yapan kişilere yönelik operasyon; 9 gözaltı
Ankara'da silahlı paylaşım yapan kişilere yönelik operasyon; 9 gözaltı
Son Haberler
A101'den 4 Aralık'ta Aldın Aldın Ürünleri Kampanyası Başlıyor
A101'den 4 Aralık'ta Aldın Aldın Ürünleri Kampanyası Başlıyor
BİM'den 4 Kasım'dan İtibaren Geçerli Baldo Pirinç Kampanyası
BİM'den 4 Kasım'dan İtibaren Geçerli Baldo Pirinç Kampanyası
BİM'den Riviera Zeytinyağında 10 İndirimli Fırsat
BİM'den Riviera Zeytinyağında 10 İndirimli Fırsat
Karaman Belediyesi Mevlana Haftası'nı Anma Etkinlikleri Düzenliyor
Karaman Belediyesi Mevlana Haftası'nı Anma Etkinlikleri Düzenliyor
Karaman Bisiklet Takımı Sabah Antrenmanıyla Sezona Hazırlanıyor
Karaman Bisiklet Takımı Sabah Antrenmanıyla Sezona Hazırlanıyor
Bakan Yerlikaya, 'Diyarbakır Anneleri' ile bir araya geldi
Bakan Yerlikaya, 'Diyarbakır Anneleri' ile bir araya geldi

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
Sağlık
Spor
Eğitim
İlçeler
Bilim - Teknoloji
Dünya
Kadın
Yaşam
Karaman
Kültür Sanat
Medya
Otomobil
Tarihten
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
DMCA.com Protection Status

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim