• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • İlçeler
  • Bilim - Teknoloji Dünya Kadın Yaşam Karaman Kültür Sanat Medya Otomobil Tarihten
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Bakan Tekin, 81 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi
Yaşam
Yayınlanma: 28 Ocak 2025 - 15:57

Bakan Tekin, 81 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi

Ruken KADIOĞLU/ANKARA, (DHA)- MİLLİ Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen istişare toplantısında, bakanlık yöneticileri ve 81 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi

Yaşam
28 Ocak 2025 - 15:57
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bakan Tekin, 81 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi
MİLLİ Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen istişare toplantısında, bakanlık yöneticileri ve 81 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlamadan önce genel değerlendirme yapmak üzere düzenlenen toplantıya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bakan Yardımcıları Celile Eren Ökten, Nazif Yılmaz, Ömer Faruk Yelkenci, M. Bilal Macit, birim amirleri ve 81 ilin milli eğitim müdürü katıldı. Bakan Tekin, toplantıda yaptığı konuşmada, bakanlığın eğitim politikalarını geliştirirken istişare kültürünü çalışmaların merkezine konumlandırdıklarını ifade ederek, "Eğitimde başarı bir aile olmak, bir ekip havası içinde aynı hedefe birlikte yürümekten geçer" dedi.

'ETKİNLİK HAFTASI, TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ İLE BİR BÜTÜN'

İl ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği il eğitim değerlendirme toplantılarına da değinen Bakan Tekin, kentlerdeki eğitim faaliyetleri ve yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması için bu toplantıların önemine işaret etti. Bakan Tekin, bakanlık tarafından alınan kararların kentteki yansımalarını görmeyi ve il müdürlükleri tarafından bu anlamda yapılan projeleri değerlendirmeyi kıymetli bulduğunu söyledi. Dönem sonu faaliyet haftasında ülke genelinde yüz binden fazla etkinliğin düzenlendiğini belirten Bakan Tekin, etkinliklerin planlanmasından dolayı bakanlık teşkilatına teşekkür etti. Etkinlik haftasının Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile bir bütün olduğunu vurgulayan Bakan Tekin, "Faaliyet haftasının ana çıkış noktası, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile entegre bir biçimde çocuklarımızın haftayı verimli bir şekilde geçirmesi" değerlendirmesinde bulundu.

'YAPAY ZEKA DESTEKLİ BAKANLIK YÖNETİM SİSTEMİ HAYATA GEÇTİ'

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde izleme ve değerlendirme faaliyetlerinin önemine vurgu yapan Bakan Tekin, bakanlık merkez teşkilatı bünyesindeki izleme ve değerlendirme çalışmalarının yanı sıra il müdürlükleri bünyesinde de bu sürece ilişkin faaliyetler yürütülmesini istedi. Bakan Tekin, yapay zeka destekli Bakanlık Yönetim Sistemi'nin hayata geçirildiğini belirterek, sistemin önümüzdeki günlerde kullanılmaya başlanacağı ve anlık güncel verilerin alınması, yatırım planlarından personel hareketliliğine kadar küçük, büyük yatırımlar gibi karar alma süreçlerinde bu sistemden yararlanacaklarını vurguladı. Yakın zamanda birçok mevzuat güncellemesi yapıldığını hatırlatan Bakan Tekin, il müdürlerinin bu konulara ilişkin yakın takipte olmalarını istedi. Bakan Tekin'in ardından genel müdürler, bağlı oldukları bakan yardımcıları koordinesinde kendi alanlarıyla ilgili sunum yaparak fikir alışverişinde bulundu.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Karaman'da Koruma Altındaki Çocuklar Kahvaltıda Buluştu
Karaman'da Koruma Altındaki Çocuklar Kahvaltıda Buluştu
Karaman'da Evliliğe İlk Adım Seminerleri İçin Kayıtlar Başladı
Karaman'da Evliliğe İlk Adım Seminerleri İçin Kayıtlar Başladı
Karaman Dursun Fakih Huzurevi Sakinleri İçin Moral Pikniği Düzenlendi
Karaman Dursun Fakih Huzurevi Sakinleri İçin Moral Pikniği Düzenlendi
HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması 800 Bin İndirmeyi Aştı
HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması 800 Bin İndirmeyi Aştı
Son Haberler
Akçaşehir’in İki Değeri Tescillendi
Akçaşehir’in İki Değeri Tescillendi
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan’dan birlik ve terör mesajı
BBP Karaman İl Başkanı Soyfidan’dan birlik ve terör mesajı
Karaman BİM Mağazalarında Fair Signature Dondurma Fırsatı
Karaman BİM Mağazalarında Fair Signature Dondurma Fırsatı
BİM'den Karaman'daki Alışveriş Severlere Müjde: Yeni İndirimler Başlıyor
BİM'den Karaman'daki Alışveriş Severlere Müjde: Yeni İndirimler...
Karaman Organize Sanayi Bölgesinde Korkutan Kaza: AFAD Ekipleri 7 Vatandaşı Kurtardı
Karaman Organize Sanayi Bölgesinde Korkutan Kaza: AFAD Ekipleri 7 Vatandaşı...
Niğde'de 400 yataklı hastane hizmete açılıyor
Niğde'de 400 yataklı hastane hizmete açılıyor

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
Sağlık
Spor
Eğitim
İlçeler
Bilim - Teknoloji
Dünya
Kadın
Yaşam
Karaman
Kültür Sanat
Medya
Otomobil
Tarihten
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
DMCA.com Protection Status

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim