TRT Avaz, TRT Kanalları ve HD kalitede Canlı Yayınlar

TAKİP ET

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nun standart çizgide yayın yapan TRT Kanalları, artık çağına ayak uyduran, rakiplerini bir bir geride bırakan kanallar oldu

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nun standart çizgide yayın yapan TRT Kanalları, artık çağına ayak uyduran, rakiplerini bir bir geride bırakan kanallar oldu. "Gemisini kurtaran kaptan" özelliğiyle TRT 1 bayrak yarışında yarışa ilk başlayan kanal oldu. Modern yapısı ve çağdaş programları ile haber saatlerinin en çok izlenen kanallarından biri olmayı başardı. Tarihe damga vuran iki şahsiyetin hayatları hakkında çekilen Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdulhamid ekranların yeni fenomeni olmayı başardı. TRT 1 iç yapımları ile milli bir kanal olarak seyircilerinin alkışını hak ediyor.

TRT 1 dışında elbette TRT kanalları bünyesindeki diğer kanallarında başarı pastasında payları ve hakları var. Ekip çalışmasının çok güzel bir örneğini sunan TRT kanalları, TRT Spor, TRT World, TRT Haber, TRT Avaz, TRT Belgesel, TRT Çocuk, TRT Kürdi, TRT Arapça ve TRT Türk işin ucundan mutlaka tutan kanallar oldu. TRT Kürdi izlenme oranlarında yeni rekorlara doymazken, TRT Çocuk, çocukların hayal dünyalarında yeni bir yer edinmeye başlıyor. TRT Belgesel yayınladığı enerji dolu programlarıyla mesai saatlerinin dışında kalan zamanlarda pastadan payını alıyor.

PTT 1. Lig maçlarının 90 dakikasını, Süper Lig maç özetlerini, UEFA Avrupa Ligi maçlarını ve Şampiyonlar Ligi maçlarını veren TRT Spor sporseverlerin tek geçtiği kanal oldu. Dünya gündemini, Avrupa'daki gelişmeleri, yurttan haberleri kimi zaman canlı, kimi zaman kayıttan oynatan TRT Haber, TRT Kanalları içinde en fazla efor sarf eden kanal pozisyonunda. Bu kanalın Avrupa versiyonu olarak TRT World, İngilizce haber yayını, canlı yayınlar ile yabancı muhabirlerin çalıştığı büyük bir ajans olma yolunda. Devlete bağlı Anadolu Ajansı olmasa muhataplarının tek tanıyacağı kanal olması çok güçlü ihtimal olan TRT World ve TRT Haber doğru iş yapıyor.

Bir döneme damgasını vurmuş olan TRT Kanalları, mazide bir anı olarak kalsa da, yeni gelişmeler ışığında hep değişen-hep gelişen, enerji gerektiren işler yaparak zirveye emin adımlarla yaklaşıyor. TRT 1'in liderliğinde yola çıkan ve HD yayınları ile de göz kamaştıran kanalların hepsi ileriye doğru adım atmanın peşinde. Toplam Kalite felsefesiyle hareket eden TRT Kanalları, bir müddet denedikleri, yöneticilerin başarısızlığı veya istenen hedefe ulaşılmaması durumunda, kadroyu yenileyen anlayışla başarıya ulaşılabileceğini gösteriyor. Tüm TRT Kanalları tek bir merkezden yönetilse de hepsinin ayrı ayrı stüdyoları, bütçeleri ve hayran kitlesi mevcut.

Kaynak : http://www.canlitv.stream/

Diriliş Ertuğrul HD yayınlar İngilizce haber yayını Payitaht Abdulhamid PTT 1. Lig maçları Şampiyonlar Ligi maçları Süper Lig maç özetleri TRT 1 TRT 1 iç yapımlar TRT Arapça TRT Avaz TRT Belgesel TRT Çocuk trt haber TRT Kanalları TRT Kürdi TRT Spor TRT Tü