Kuruluş Osman 2. sezon başlıyor

TAKİP ET

Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit ve Emin Gürsoy'un Burak Özçivit'e eşlik ettiği Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı, takipçilerini heyecanlandırmaya yetti

Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit ve Emin Gürsoy'un Burak Özçivit'e eşlik ettiği Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı, takipçilerini heyecanlandırmaya yetti.

Senaristliğini Mehmet Bozdağ'ın yaptığı, başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman dizisinin yönetmenliğini de Metin Günay üstleniyor.



Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı izle



Tanıtımının yapılması, dizinin takipçilerinde yeni sezon ilk bölümünün yayınlanacağı tarihin sabırsızlıkla beklenmesini sağlarken, Kuruluş Osman 2. sezonu 7 Ekim Çarşamba günü başlayacak.

İkinci sezon Kuruluş Osman dizisine yeni oyuncular da kazandıracak. Diziye dahil olduğu bilinen ünlü oyuncu Erkan Avcı'nın henüz hangi karakterle rol alacağı net olarak açıklanmadı. Türkiye'nin efsane aktörlerinden Cüneyt Arkın'ın Kuruluş Osman kadrosuna katıldığı daha önce duyurulmuştu.



Obaya yapılan baskını bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi’ni koyan Osman Bey, Kayı Obası Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia’yı alt etmek üzere için plan kurup harekete geçişiyle sezon finali yapan dizinin, ikinci sezonda da fırtınalar estirmesi bekleniyor.

Kuruluş Osman son bölüm izle

Burak Özçivit Cüneyt Arkın Emin Gürsoy Erkan Avcı Kuruluş Osman Kuruluş Osman 2. sezon Kuruluş Osman dizisi Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman son bölüm izle Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı izle Mehmet Boz