Ermenek Bakım Merkezindeki Özel Gereksinimli Bireyin Doğum Günü Kutlandı, Polis Eşlik Etti

TAKİP ET

Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan özel gereksinimli bir bireyin doğum günü, ailesi ve polis ekiplerinin katılımıyla kutlandı. Polis, bireyin isteği üzerine ekip aracıyla şehir turu attırarak mutluluğuna ortak oldu.

Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Özel Bir Gün

Karaman'ın Ermenek ilçesinde bulunan Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan özel gereksinimli bir bireyin doğum günü, ailesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Polis Ekiplerinden Anlamlı Jest

Merkezde kalan özel gereksinimli bireyin doğum günü dileği üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından ekip aracıyla keyifli bir şehir turu düzenlendi. Bu özel etkinlikle, çocuğun mutluluğu en üst düzeye çıkarıldı.

Bir Tebessüm, En Güzel Hediyedir

Bu anlamlı günde miniklerin mutluluklarına ortak olan emniyet personeline ve ailelerine teşekkür edildi. Kurum yetkilileri, bir tebessümün en güzel hediye olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi
Kaynak: Sosyal Medya