• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • İlçeler
  • Bilim - Teknoloji Dünya Kadın Yaşam Karaman Kültür Sanat Medya Otomobil Tarihten
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. 15 Mayıs yaşlılarımız için Yeni Bir Başlangıç Tarihi Olacak
Siyaset
Yayınlanma: 20 Nisan 2023 - 16:42

15 Mayıs yaşlılarımız için Yeni Bir Başlangıç Tarihi Olacak

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Fatma Coştu ilimizde bulunan iki huzurevini ziyaret ederek sakinlerle sohbet etti.

Siyaset
20 Nisan 2023 - 16:42
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
15 Mayıs yaşlılarımız için Yeni Bir Başlangıç Tarihi Olacak
Reklam
Türkilerin söylenip ikramların yapıldığı hoş bir sohbet havasında geçen ziyarette yaşlılarımız Fatma Coştu’yu bağrına bastı. “Biz Fatma kızımızı zaten tanıyoruz buraya sık sık gelir bizi ziyaret eder” diyen huzurevi sakinleri Fatma Coştu’nun ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaretlerinde Fatma Coştu’ya İl başkanı Murat Öztürk ve partililer de refakat etti.

Kendisine bağlamasıyla türkü söyleyerek teşekkür eden bir huzurevi sakininin mini konseriyle son bulan ziyarette gazetecilere konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Fatma Coştu “Yaşlılarımızı topluma daha fazla entegre edecek ve sosyal hayatın içine katacağız. Yeni dönemde bu konuyla ilgili projelerimiz var. Yaşlılarımızın özellikle çocuklar ve gençlerle iç içe şekilde toplumsal hayatın içerisinde yer almalarını ve tecrübelerini yeni kuşaklara aktarmalarını sağlamaya çalışacağız” dedi.

YAŞLI BAKIM SİGORTASI UYGULAMASINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Onlara hürmet ve yeni projelerle geliyoruz” diyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Fatma Coştu “Yaşlı bakım sigortası uygulamasını hayata geçireceğiz. Ayrıca yaşlıların birbirinden faklı birimlerden sağlık hizmeti alması yerine geriatri hastaneleri ya da geriatri kliniklerinden hizmet almalarını sağlamayı planlıyoruz.” dedi.

Coştu açıklamalarına ilave olarak şunları söyledi;

"Emeklilik yaşını özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esneteceğiz. Bunun yanı sıra yaşlı dostu kent mekanları oluşturacağız ve şehir merkezlerinin hinterlandında, yaşlı yaşam köyleri oluşturulması yeni dönemde teşvik edilecek, burada yaşayacak olan yaşlıların başta çocuk ve gençler olmak üzere toplumun değişik kesimleriyle kuşaklar arası entegrasyon ve etkileşimini sağlayacak tedbirler alınacaktır.

Öte yandan kendi ev ortamlarında işlevsel bir şekilde yaşamlarını sürdürmek isteyen yaşlıların ihtiyaç duyduğu malzeme alımı gibi hizmetleri destekleyeceğiz. Evde yaşayan yaşlılar için profesyonel bakım elemanları yetiştireceğiz. Yalnız yaşayan ve bakım desteği almayan yaşlıların kendi konutlarında bakım ve güvenlik gereksinimlerinin uzaktan takip edilmesi amacıyla uygun teknolojilerden yararlanacağız.

Bugüne değin olduğu gibi bu seçimden sonra da yaşlılarımızla yakından ilgileneceğim. Örneğin yaşlıların gelişen teknolojiye uyum sağlamaları için dijital okuryazarlık eğitimlerine ağırlık vereceğiz. Onların sosyal yaşama katılımlarını sağlayan gönüllü kuruluşları teşvik edeceğiz."

2023/04/15984067771681998321.jpeg
2023/04/18595493901681998323.jpeg
2023/04/18552438801681998322.jpeg
2023/04/8845635551681998326.jpeg
2023/04/14903121811681998325.jpeg
2023/04/5850717621681998324.jpeg
2023/04/6796629081681998324.jpeg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dervişoğlu: Türk milletinin sahibi Türk milletinin bizatihi kendisidir
Dervişoğlu: Türk milletinin sahibi Türk milletinin bizatihi kendisidir
TBMM'de enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler görüşülecek
TBMM'de enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler görüşülecek
AK Parti Sözcüsü Çelik: Terörsüz Türkiye, bir pazarlık süreci değildir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Terörsüz Türkiye, bir pazarlık süreci değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'yı tüm ilçeleriyle hizmete kavuşturuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'yı tüm ilçeleriyle hizmete kavuşturuyoruz
Son Haberler
Büyükşehir Belediyesinden bayrak seferberliği
Büyükşehir Belediyesinden bayrak seferberliği
Ankara'da 3 kişinin öldüğü yangında, 'alarm sistemi devreye girmedi' iddiası
Ankara'da 3 kişinin öldüğü yangında, 'alarm sistemi devreye...
Büyükşehir itfaiyesi, Haziran'da 977 olaya müdahale etti
Büyükşehir itfaiyesi, Haziran'da 977 olaya müdahale etti
Başkan Okandan: Türkiye'nin hayrına olmayan hiçbir işin içinde olmadık
Başkan Okandan: Türkiye'nin hayrına olmayan hiçbir işin içinde...
Sıcak Çermik Kaplıcası'nda açık havuz projesinin temeli atıldı
Sıcak Çermik Kaplıcası'nda açık havuz projesinin temeli atıldı
Rektör Mehmet Gavgalı'dan Ramazan Bayramı mesajı
Rektör Mehmet Gavgalı'dan Ramazan Bayramı mesajı

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
Sağlık
Spor
Eğitim
İlçeler
Bilim - Teknoloji
Dünya
Kadın
Yaşam
Karaman
Kültür Sanat
Medya
Otomobil
Tarihten
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
DMCA.com Protection Status

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim