• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ara
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • İlçeler
  • Bilim - Teknoloji Dünya Kadın Yaşam Karaman Kültür Sanat Medya Otomobil Tarihten
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. "1 dakikada vereceğimiz oy; 5 senemize mâl olmasın!"
Siyaset
Yayınlanma: 05 Mayıs 2023 - 19:14

"1 dakikada vereceğimiz oy; 5 senemize mâl olmasın!"

Büyük Birlik Partisi milletvekili adayları ve yönetim kurulu, basın emekçileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Siyaset
05 Mayıs 2023 - 19:14
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Reklam
Partisinin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler veren ve vaatlerini anlatan Büyük Birlik Partisi Karaman 1. Sıra milletvekili adayı Mesut Soyfidan yaptığı konuşmada;

"Değerli basın mensubu arkadaşlarım, sevgili teşkilatım, hanımefendiler, beyefendiler. Sizleri; sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Geçtiğimiz günlerde kutladığımız 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramınızı da ayrıca tebrik ederim.

İçerisinde bulunduğum seçim sürecinde bütün vatandaşlarımıza tek tek ulaşmaya çalıştık. Bizler yalnızca seçim zamanında değil, görev aldığımızdan itibaren yaklaşık 7 aydır halkın içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin merkezi, ilçeleri ve köyleriyle beraber bütün sorunlarını sahada bizzat gözlemledik ve bunlara uygun projeler geliştirdik. Projelerimizin birçoğu 2018 genel seçimlerinde hazırladığımız ve maalesef hayata geçiremediğimiz ilimiz adına çok önemli projelerdi. Bize lazım olan sadece siyasi yetkiydi. İnşallah sizler de Allah’ın izniyle o siyasi yetkiyi (milletvekilliği) bizlere layık görür de verirseniz. Böylece vaat ettiğimiz bütün projelerimizi kolaylıkla hayata geçirebiliriz.

Saygı değer hanımefendiler, bey efendiler.
Bizler, ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını bildiğimiz gibi çözüm yollarını da iyi biliyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak şehit liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda ve Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici’nin önderliğinde ülkemiz adına ne yapmamız gerekiyorsa son gücümüze kadar mücadele edeceğiz.

Bize en çok sorulan sorulardan biri de bu işi başarabilecek misiniz, başardıktan sonra görevimizi layıkıyla yapabilecek misiniz?

Değerli büyüklerim kıymetli gençler, göz bebeğimiz kadınlarımız ve elleri öpülesi annelerimiz.

7 ay gibi kısa bir sürede 7 bin üyeye ulaştık. Bu Karaman siyasetinde bir rekordur. Kimi partiler yıllardır teşkilat halinde olmasına rağmen bu sayının yarısını bile elde edemezken halkımızın teveccühü ile biz başardık. Unutmayın bu başarı şahsıma ait değil, bu başarı sizin başarınızdır. Bu başarı bizim davamızın ne kadar kutsal bir dava olduğunun göstergesidir. Milletimizin bizi bağrına nasıl bastığının iradesidir. Siyaset uzmanları, Karaman’ın seçmen sayısına göre 7 bin üyesi olan bir partinin Milletvekili çıkarma noktasında hiçbir sıkıntı yaşamayacağını belirtmektedir.

Kıymetli vatandaşlar,

Altını çizerek söylemek istiyorum. Bizim asla ve asla Milletvekili çıkarma noktasında bir sorunumuz yok. Ama biz rekor bir sayı ile Büyük Birlik Partisinden Milletvekili çıkaracağız. Ama şunu da asla unutmayalım; bizim aday olduğumuz konu telefon vekilliği değil milletin gerçekten vekilliğini yapmaktır. Bu arenada her şey geçici baki olan hizmettir.

Değerli hemşerilerim, yapacağımız bazı çalışmaların en önemli kısımlarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Birincisi; En önemlisi Milletvekili ofisimizi ilimize açacağız. Meclis görüşmeleri dışında görevimizi halkımızla birlikte karamanda yapacağız.
İkincisi: Bizim için olmazsa olmaz olan, uyuşturucu ile mücadele projesi olacak. Biliyorsunuz ki uyuşturucu kullanma yaşı ilk okul çağlarına kadar düşmüştür. Özellikle okul önlerinde öğrencilerimizin de sivil kıyafetle okula gelmelerinden dolayı öğrencilerin arasına karışıp sınıflara kadar girebilmektedir. 

Öğrenciler bu konu ile alakalı tamamen tuzağa düşürülmüş durumdadır. Öğrencinin okul formasıyla okula gitmesi dışarıdaki art niyetli şahıslardan ayrılması ve okullarımız da kesinlikle güvenlik görevlisinin bulunması şarttır.

Üçüncüsü; Fabrika büyüklüğünde çıraklık merkezinin kurulması ve üst katlarda derslik alt katlarda ise teknolojik alet ve edevatlarla uygulama kısmı olacak şekilde okul binası yapmak. Çırak, kalfa ve usta yetiştirmek için biz varız.

Dördüncüsü; Bütün İl Genelinde içme suyu ve sulama suyu projesi ve kapalı şebeke sulama sistemleri, Göksu nehrini Karadağ’ın etrafıyla buluşturmak.  Ayrıca Göksu’daki tatlı suyun deniz suyuyla buluşmasını önleyeceğiz. Bizim denizlerimizin suya ihtiyacı yok ama arazilerimiz suya ihtiyacı var. Biz büyük bir ülkeyiz. Türkiye’den Kıbrıs’a bile su götürebilen güçlü bir devletiz. O yüzden burnumuzun dibinden akıp giden Göksu’yu da illa ki ovamızla buluştururuz.

Beşincisi; Organize sanayi bölgemizde serbest bölge ilan edilmesi. Bu çevremizde ki bütün illerin tamamın da gümrükleme işleminin burada yapılması anlamına gelmektedir. Gümrükleme işlemi yapılan ihracat ürünlerinin lojistik tren yolu ağı ile limana ulaşmasını sağlayacağız.

Altıncısı; benim için manevi değeri olan kendi köyümün de içinde bulunduğu turizm ağı projesi hazır.  Antalya’dan başlayarak Karadağ’dan devam eden ve Taşkale tahıl ambarlarından Manazan mağarası ile İnce Su Astım Mağarasına kadar devam ederek Kapadokya’ya ulaşan turizm ağını hizmete geçirmek.

Yedincisi; Biz bayramları seven ve bayramları gerçek bir bayram gibi kutlayan milletiz. Milli bayramlarımız başta olmak üzere Türk Dil Bayramımızda eskisi gibi gerçek bir bayram olarak kutlanacak. İlimizin tanıtılması konusunda verecek olduğumuz çaba en başta bu şekilde başlayacak.

Sekizinci; Madde olarak gençlerimizle ilgili. Gençlerimizle beraber hazırlayacağımız gençlik projelerini hayata geçireceğiz. Ayrıca her okuldan bir genç temsilci seçecek gençlerimizin milletvekilimize çok daha kolay ve samimi bir şekilde ulaşıp sorunlarını dile getirebilecekleri bir denetleme mekanizması oluşturmak olacak.

Şunu da iyi bilmenizi isterim ki; işçimizin, emekçimizin, esnafımızın yanında olacağız. Çünkü bizde işçiyiz, emekçiyiz. Özellikle fabrikada çalışan emekçilerimiz, çiftçimiz ve esnafımız bizler için çok önemlidir. Hepimizin sesi olacağız, dik duracağız, asla pes etmeyeceğiz. Çünkü emekçilerimiz olmazsa üretim olmaz. 

Dokuzuncusu; Buraya dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu torpil yani adamcılık olayına artık son verilecek. Liyakat sahibi her insan hak ettiği görevi alır. Kurumlarımızın daha otoriter ve saygın olması buna bağlıdır. Kuramlarımızdaki saygınlık yeniden kazanılacak. Adam kayırmaca olmadan bileğinin gücü ve altının teriyle emek veren herkes hak ettiği yerde olacak. TOKİ’ler de dahil olmak üzere bu haksız teşebbüsler bizim yönetim anlayışımızda asla olmayacak.

Değerli hemşerilerim, bizim bunları yapabilmemiz için sizlerin bizim elimizden tutması gerekiyor. Karaman’dan çıkan emekçi bir kardeşiniz ilk defa Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hepimiz için mücadele edecek.

Projelerimiz saymakla bitmez, fakat çok konuşmaktan ziyade iş yapmayı kendimize şiar ederek çıkmış olduğumuz bu yolda unutmadığımız ve en çok çaba sarf edecek olduğumuz konulardan birisi de kadınlarımız. Şiddet gören kadınlarımız başta olmak üzere girişimci bütün kadınlarımıza müjdelerimiz var. Kendi işini kurmak isteyen, projeleri olan, el işi veya kendi ürettiği ürünlerle ilgili destek isteyen kadınlarımıza bu konuda öncülük edeceğiz. 
Ben içinizden biriyim, kiminin Mesut abisi, kiminin Mesut gardaşı. Her selam verdiğim dükkânda içecek bir çayım yiyecek bir lokmam var. Teveccühünüz bize güç verecek. Karaman’ı seviyorum bu şehre sevdalıyım, bu şehrin ekmeğini yiyip suyunu içen, çocukluğumda sokaklarının tozunu yutmuş birisi olarak bu şehre hizmet etmek benim görevim.

Bizler siyaseti namuslu yapan insanları siyasete kazandıracağız. Ahlaksız siyaset ve siyasetçiler bizlerden uzak olmalı. Fakat siyaset birlik ve beraberliğimize asla zarar vermemeli. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun öncülüğünde vatanını seven, bayrağını koruyan, özgürce İslamiyeti yaşayan refah seviyesi yüksek huzurlu bir toplumu tesis edenlerden olacağız.

Sizleri en kalbi duygularıma selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum. Kalın sağlıcakla.” dedi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Türkmen soydaşlarımızın layıkıyla temsil edilmeleri temel beklentimiz
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Türkmen soydaşlarımızın layıkıyla temsil edilmeleri temel beklentimiz
TBMM Genel Kurulu'nda 'usul' tartışması
TBMM Genel Kurulu'nda 'usul' tartışması
Sağlıkla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Sağlıkla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Abdullah Güler: En düşük emekli aylığını 16 bin 881 liraya yükseltmiş bulunuyoruz
Abdullah Güler: En düşük emekli aylığını 16 bin 881 liraya yükseltmiş bulunuyoruz
Son Haberler
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Türkmen soydaşlarımızın layıkıyla temsil edilmeleri temel beklentimiz
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Türkmen soydaşlarımızın layıkıyla...
Zara, merhum sanatçı Volkan Konak için 'Al ömrümü' şarkısını seslendirdi
Zara, merhum sanatçı Volkan Konak için 'Al ömrümü' şarkısını...
Kayseri'de otomobil, sulama kanalına uçtu: 1 yaralı
Kayseri'de otomobil, sulama kanalına uçtu: 1 yaralı
DMM'den orman yangınlarıyla ilgili açıklama
DMM'den orman yangınlarıyla ilgili açıklama
Bakan Yumaklı: Son bir haftada 624 yangın çıktı
Bakan Yumaklı: Son bir haftada 624 yangın çıktı
Model ve Kağıt Uçak Yarışları sona erdi
Model ve Kağıt Uçak Yarışları sona erdi

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Asayiş
Sağlık
Spor
Eğitim
İlçeler
Bilim - Teknoloji
Dünya
Kadın
Yaşam
Karaman
Kültür Sanat
Medya
Otomobil
Tarihten
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
DMCA.com Protection Status

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim