Zorlu'dan sağlık çalışanları ziyareti

TAKİP ET

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, yaklaşık 5,5 aydır devam eden pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla mücadele veren sağlık çalışanlarına bir ziyaret gerçekleştirdi

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, yaklaşık 5,5 aydır devam eden pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla mücadele veren sağlık çalışanlarına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Atilla Zorlu’yu, bu ziyaretinde Ermenek Devlet Hastanesi Başhekimi Hakan Yakut, Başhekim yardımcısı Yasin Görkem Gördük ve sağlık çalışanları karşıladı.



Zorlu, 2020 yılının kahramanlarının sağlık çalışanları olduğunu, Belediye Başkanı olarak yanlarında değil bilfiil emirlerinde olduğunu dile getirirken, Başhekim Hakan Yakut ise sokakta maskesiz vatandaşları gördüğü zaman bütün emeklerinin boşa gittiğini görüp çok üzüldüğünü ve bu konuda vatandaşların daha duyarlı davranmalarını istediklerini ifade etti.

Atilla Zorlu Başhekim Ermenek Belediye Başkanı ermenek devlet hastanesi Hakan Yakut Maske pandemi sağlık çalışanları Yasin Görkem Gördük ZİYARET