Yüzünü kapatsa da elibisesi yakalattı

TAKİP ET

Karaman iki gün önce alışık olmadığı bir soygun haberi ile sarsılmıştı

Karaman iki gün önce alışık olmadığı bir soygun haberi ile sarsılmıştı.

Karaman Polisi sıkı bir çalışma ile silahlı soygunu gerçekleştiren şüpheliyi yakaladı.

Mansurdede Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana gelen soygunda, yüzünü kaşkol ile gizleyerek tanınmasını engellemek isteyen şahıs, kasiyere silahını doğrultup kasada bulunan bütün parayı istedi. Korkarak paniğe kapılan kasiyer, o an kasada bulunan 5 bin lira civarındaki parayı, bir kısmını da düşürerek soyguncuya verdi.

Kasiyerin düşürdüğü paraları da toplayıp alışveriş merkezinden kaçan soyguncunun peşine düşen polis, bir gün bile geçmeden sonuca ulaştı.

Öncelikle güvenlik kameraları ve mobeseleri inceleyen polis, yüzüne sardığı atkı ile kimliğini gizlemeye çalışan soyguncuyu elbiselerinden yola çıkarak tespit etti.

Üzerindeki kıyafetler ve güvenlik kamerasındaki eşgal üzerinden mobese takibi yapan emniyet güçleri Ayhan S.'yi kıskıvrak tespit ederek operasyon düğmesine bastı.

Olayın üzerinden 24 saat bile geçmeden yakalanan Ayhan S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Karaman M. Tipi Kapalı Cezaevine konulan Ayhan S'nin kısa bir süre önce, işlediği bir cinayet nedeniyle tutuklu bulunduğu cezaevinden denetimli serbestlik yasasıyla serbest kaldığı, evli ve bir çocuğu olduğu bildirildi.

avm soygunu gasp hırsızlık Karaman silahlı soygun silahlı soyguncu soygun