Yüzücülerimiz Karaman tarihine geçtiler

TAKİP ET

Mersin'de düzenlenen Bedensel Engelliler Yüzme ޞampiyonası'nda Karamanlı yüzücüler büyük başarı yakaladılar

Mersin'de düzenlenen Bedensel Engelliler Yüzme ޞampiyonası'nda Karamanlı yüzücüler büyük başarı yakaladılar.

Okullararası Bedensel Engelliler Türkiye ޞampiyonasında Karaman'ı temsil eden sporcular 6 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile Karaman yüzme tarihine adlarını yazdırdılar.

ޞampiyonanın ilk gününde 4 altın madalya ve 1 bronz madalya elde eden yüzücülerimiz, ikinci günde de 2 altın ve 1 gümüş madalya kazandılar.

Neslihan Kılıçoğlu çıktığı ikinci gün müsabakalarında, s4 grubunda 50 metre sırtüstü yarışında altın madalyaya uzanırken, 100 metre kurbağalama yarışında da birinciliği kimseye kaptırmayarak katıldığı 4 kategoride de Türkiye ޞampiyonu oldu.

[caption id="attachment_13529" align="alignnone" ] Antrenör Aziz Hopyar, Emirhan Kılınç, Neslihan Kılıçoğlu[/caption]

Emirhan Kılıç da 100 metre sırtüstü yarışında gümüş madalyaya uzanarak ilk gün kazandığı iki Türkiye ޞampyonluğunun yanına 1 de Türkiye İkinciliği ekledi.

Yarışmalar tamamlandığında antrenör Aziz Hopyar yönetimindeki Karamanlı yüzücüler 6 altın madalya, 1 gümüş madalya ve 1 bronz madalya kazanarak hem şampiyonanın hem de Karaman'ın tarihine altın harflerle adlarını yazdırdılar.

aziz hopyar Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası Emirhan Kılıç Karaman mersin Neslihan Kılıçoğlu Okullararası Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası Türkiye İkinciliği Türkiye Şampiyonu yüzme