Yüzlerce içki, sigara ve silah yakalandı

TAKİP ET

Karaman KOM ޞube Müdürlüğü 2 işyerinde yaptığı denetimde çok sayıda içki ve sigaraya el koydu

Karaman KOM ޞube Müdürlüğü 2 işyerinde yaptığı denetimde çok sayıda içki ve sigaraya el koydu.

Alkollü içki satışı yapılan yerlere yönelik denetimlerini sürdüren Karaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ޞube Müdürlüğü ekipleri, TAPDK belgesi bulunmayan 2 işyerinde 962 şişe bira, 194 şişe viski, 176 şişe şarap, 158 şişe votka, 145 şişe rakı, 122 paket sigara, 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait (15) adet fişek ele geçidi.

Polisin, işyeri sahibi R.G. isimli şahıs hakkında 5607, 6136 ve 4733 Sayılı Kanunlardan ayrı ayrı yasal işlem başlattığı bildirildi.



Karaman Emniyet Müdürlüğü ayrıca, alkollü içkilerin, özellikle de sahte olarak üretilen içkilerin tüketilmesi durumunda insan sağlığına telafisi mümkün olmayan zararlar verebileceği göz önünde bulundurularak, vatandaşlarımızın yırtık veya solmuş bandrolü bulunan, sahte olduğu izlenimi uyandıran ürünleri satın almamaları, bu türden şüpheli durumlarda 155 Polis İmdat İhbar hattına bilgi vermelerini istedi.

155 polis imdat Alkollü içki satışı bira denetim fişek içki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Karaman Karaman Emniyet Müdürlüğü kom rakı şarap SİGARA tabanca TAPDK belgesi viski votka yasal işlem