Yurt dışı paket taşımacılığı

TAKİP ET

Yurt dışı paket taşımacılığı ile dünyanın bütün ülkelerine taşımacılık hizmeti verilmektedir

Yurt dışı paket taşımacılığı ile dünyanın bütün ülkelerine taşımacılık hizmeti verilmektedir. Yurt dışı paket taşımacılığı ile uçak kargo gönderimi 7 gün 24 saat hizmet sağlanmaktadır. Paket taşımacılığı gün içerisinde belirlenen mesai saatlerinde hizmet verilmektedir. Mesai saatleri dışında kargoya verilen paketlerin gönderim işlemi ertesi güne aksamaktadır. Yurt dışı paket taşımacılığı ile yurt dışından yurt içine, yurt içinden yurt dışına kargo gönderimi yapılmaktadır.

Firmamız kaliteli ekipmanları, deneyimli ve alanında uzman personeli ile gönderimi yapılacak olan kargoları en kısa sürede adreslerine ulaştırmaktadır. Yurt dışına kargo gönderimi yurt içinde kargo gönderimine göre çok daha zor bir işlemdir. Yurt dışı kargo işlemini yapacak olan firmanın deneyimli ve bu alanda uzman olması gerekir. Aksi takdirde yurt dışı kargo gönderiminde bir takım sıkıntılar yaşanabilir.

Yurt Dışı Paket Taşımacılığında Kargo Gönderim İşlemi

Firmamızın yurt dışında anlaşmalı olduğu birçok firma sayesinde yurt dışı kargo gönderim işlemi kolay bir şekilde halledilmektedir. Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız sayesinde hava yolu kargo gönderim işlemi güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Bütün kargo şirketlerinde en önemli olan geniş acente ağıdır. Bütün kargolarda olduğu gibi yurt dışı kargolarında da geniş acentelere sahip olmak önemli bir yer tutmaktadır. Bu yüzden kişiler kargo firması seçerken deneyimli firmaları tercih etmeye dikkat etmelidirler.

Tecrübeli firmalar ile yurt dışı kargo taşımacılığı yapmak hem de rahat hem de daha güvenilir olmaktadır. Deneyimli firmalar geniş acenteleri sayesinde yurt dışı paket taşımacılığını kolay bir şekilde yerine getirmektedirler. Yurt dışı kargo gönderim işleminde zamanında gönderim işlemi yapmak çok önemlidir. Firmamız tecrübeli ekibi sayesinde müşterilerinde kaliteli ve güvenilir hizmet güvencesi sağlamaktadır. Çok sayıda acente şirketi ile anlaşma yapan firmamız, geniş acente ağı sayesinde kargo gönderimlerini en kısa sürede tamamlayarak zamanında adrese teslim yapmaktadırlar.

Yurt Dışı Paket Taşımacılığı Fiyatları

yurtdışı kargo paket taşımacılığında fiyatlarımız sabit olmayıp, gönderimi yapılan eşyanın cinsine ve ağırlığına göre değişiklik göstermektedir. Cam ya da benzeri kırılma ihtimali olan eşyalar özenli bir şekilde ambalajlanıp paketlenerek kargoya teslim edilirler. Eşyaların ağırlıklarına göre fiyat belirlenmektedir. Gönderimi yapılacak olan kargoların ağırlıkları dışında gönderimi yapılacak adresin mesafesi de kargonun fiyatını etkilemektedir. Paket taşımacılığında gönderimin gideceği adres mesafesi ne kadar uzun ise doğal olarak kargo fiyatlarında da artış olacaktır.

Yurt Dışı Paket Taşımacılık Sistemi

Firmamız yurt dışı paket taşımacılığında kapsamında ilk önce müşteriden gelen siparişe göre taşıma sistemine dair bir plan belirler. Gönderimi yapılacak olan kargonun kilo cinsinden ağırlığına göre taşıma sistemi yapılır. Yurt dışı paket taşımacılığı gönderimi yapılacak olan paketin gideceği adrese göre taşıma sistemi farklılaşmaktadır. Gönderimi yapılacak olan paket duruma göre uçak kargo yolu ile gönderilebilir iken, deniz yolu taşımacılığı ile de gönderilmektedir. Yurt dışı paket taşımacılığı sisteminde taşımacılık en ileri ve yeni teknoloji sistemi ile yapılmaktadır.

Kaliteli bir bilgisayar teknolojisi sayesinde gönderimi yapılan paketlerin takibi sürekli kontrol edilmektedir. Yurt dışı paket gönderimi yapmak isteyen kişiler firmamız ile iletişime geçmelidirler. 7/24 canlı hizmet hattı ile firmamız müşterilerine gerekli yardımı ve bilgiyi sağlayacaktır. İletişim ile görevli olan ekibimiz bu alanda uzman olup müşterilerine gerekli yardım, bilgi ve desteği sağlayacaktır. Bu sayede paket taşımacılığına dair aklınıza takılan her türlü soruyu sorarak gerekli bilgiyi alabilirsiniz. Firmamız müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir firmadır. Sektörde önemli bir yere sahip olmak ile birlikte her geçen gün kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam etmektedir.

Bu ay Almanya kargo gönderileri kapsamında en uygun fiyatları almak için hiç beklemeden şirketimiz ile kontak kurabilir, yaz kampanyalarından sizlerde yararlanabilirsiniz. Her gün binlerce kurumsal ve bireysel müşteriye hizmetler sunan uzman firmamız, sizlerin ilk tercih olarak daima bizi seçmesiyle kısa sürede büyük bir marka olmuştur.

Website: http://www.yurtdisikargo.org
İletişim Numaraları: 0212 221 00 46 - 0538 255 22 22
Adres Bilgileri: Perpa Ticaret Merkezi A/Blok Kat:6 No:598 ޞişli | İSTANBUL