Yeşildereliler'den çifte etkinlik

TAKİP ET

Etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren İbrala Kültür Evi, 18 Mart Çanakkale Zaferi anma günü için de çifte etkinlik düzenleyeceğini duyurdu

Etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren İbrala Kültür Evi, 18 Mart Çanakkale Zaferi anma günü için de çifte etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

Yeşildereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İbrala Kültür Evi, ilki Ocak ayında yapılan satranç turnuvasını, 18 Mart'ta "Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası" adı altında ikinci kez düzenleyecek.

Karaman'da satrancın daha da yaygınlaşması ve sevilmesi için, Türkiye Satranç Federasyonu Karaman ޞubesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenecek turnuva 18 Mart 2017 Cumartesi günü, Abbas Mahallesi 342 Sokak No:27/A  adresindeki İbrala Kültür Evi'nde gerçekleştirilecek.

2 Kategoriden oluşacak turnuvada birincilere kol saati, ikincilere kitap seti, üçüncülere de hediye çeki ödülleri verilecek.

Çanakkale ޞehitleri anısına bir doğa turu ve tırmanışı da İbrala Kültür Evi'nin ikinci etkinliği olacak.

Yeşildere’nin Akdeniz bağlantısı üzerindeki en yüksek dağı olan Meyil Dağı’na şehitlerimiz anısına bir tırmanış gerçekleştirilecek.

Orta Anadoluyu Akdeniz'e bağlayan Mara Yolunu ve bölgenin kültürel ve tarihi geçmişi ile yakın çevredeki komşu vadi ve köylerin de tanıtılması planlanan etkinlik 19 Mart Pazar günü düzenlenecek.

 

Çıkış Saati : 09:00    Toplanma ve Servis Yeri : Aktekke Meydanı

İrtibat : 0544 857 2651

Program :

Saat 10:00 bölgeye varış

Saat 10:30 hazırlık sonrası yürüyüş ve tırmanış

Saat 12:30 – 13:00 arası zirveye varış

Saat 14:00 zirveden iniş

Saat 15:30 – 16:00 arası araçla panoramik vadi gezileri (Paşabağı – Güves Bölgesi)

Saat 17:00 dönüş

Not : İklim şartlarına uygun kıyafet giyilmesi,

Beslenme için kişisel hazırlık yapılması ,

Yol ücretleri katılım sayısına göre belirlenerek araç içerisinde toplanacaktır.

Yürüyüş ve tırmanış olacağından dolayı çocuk ve ileri yaşlılar için uygun değildir.

Sayı sınırı olacağından dolayı katılacak olanların isimlerini yazdırmaları rica olunur.

18 Mart Çanakkale Zaferi abbas mahallesi akdeniz Aktekke Meydanı Çanakkale Şehitleri Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası gençlik ve spor bakanlığı Güves Bölgesi ibrala kültür evi Karaman Mara Yolu Meyil Dağı Paşabağı satranç türkiye satranç federasyonu yeş