Yerli markadan milli içecekler raflarda

TAKİP ET

Torku, tüketiciye sunduğu özel ürünlere iki yenisini daha ekledi: Torku ޞerbet, Torku Limonata Meyve suyu, sirke ve pekmez üretimi yapmak üzere yakın zamanda kurduğu tesiste limonata ve şerbet üretim

Torku, tüketiciye sunduğu özel ürünlere iki yenisini daha ekledi: Torku ޞerbet, Torku Limonata

Meyve suyu, sirke ve pekmez üretimi yapmak üzere yakın zamanda kurduğu tesiste limonata ve şerbet üretimini de gerçekleştiren Torku Türk tüketicisinin gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Geleneksel içeceklerimizden olan limonata ve şerbet bu Ramazan'da iftar sofralarında yerini alacak.



Bir Konya ޞeker markası olan Torku, pekmez, tahin, lokum ve helva gibi geleneksel ürünleri daha önce tüketiciyle buluşturmuş ve çok beğenilmişti.

Naneli ve tarçınlı olmak üzere yeşil ve kırmızı adları ile iki çeşit şerbet ve limonata üretimine de başlayan Torku'nun bu yeni ürünleri de raflardaki yerini alır almaz tüketicinin beğenisini kazandı.



Torku'nun Meyve Suyu, Sirke ve Pekmez Entegre Tesislerinde doğal karışımlarla ürettiği limonata ve şerbetlerde glikoz şurubu bulunmuyor.

"Geleneksel tatlarımız da doğal olarak bizden” sloganıyla tanıtılan Yeşil ޞerbet’te; portakal suyu, limon suyu, tarçın, karanfil, yeşil elma ve nane; Kırmızı ޞerbet’te ise vişne suyu, kırmızı üzüm suyu, tarçın ve karanfil konsantreleri, limonatada da limon konsantresi kullanılıyor.



helva konya şeker limonata lokum meyve suyu pekmez şerbet Sirke ve Pekmez Entegre Tesisleri tahin torku