Whastapp'ta durum nasıl geri getirilir?

TAKİP ET

En çok kullanılan mobil uygulamalar arasında başı çeken Whatsapp, dün yayınladığı yeni güncellemeyle birlikte hikayeler özelliği ekledi

En çok kullanılan mobil uygulamalar arasında başı çeken Whatsapp, dün yayınladığı yeni güncellemeyle birlikte hikayeler özelliği ekledi. Fakat gelen güncelleme ile durum ve kişiler sekmelerinin de yerleri değişti.


Bu değişiklik kullanıcılar arasında tepkileri de getirdi. Hiç bir anket yapmadan böyle bir adım atan WhatsApp bugün sosyal medyada en çok konuşulan konularından biri oldu.


Whatsapp güncelleme kaldırma nasıl yapılır?

Maalesef pek çok kullanıcının hoşuna gitmeyecek bir cevabı var bu sorunun. Çünkü WhatsApp'a gelen güncellemeler kaldırılamaz. Ancak Whatsapp yeni bir güncelleme ile düzeltmeler yapılabiliyor.

Artık Whatsapp’ta profil fotoğrafının yanında + işaret olacak. Bu işarete dokunarak Whatsapp arkadaşlarınızın güncellemelerini görebileceksiniz, aynı zamanda siz de oradan fotoğraflarınızı paylaşabileceksiniz. Arkadaşlarınızın fotoğraflarına yaptığınız yorumlar onlara mesaj olarak gidecek.

whatsapp whatsapp da kişiler görünmüyor whatsapp değişti whatsapp durum güncelleme whatsapp durum güncellemeleri whatsapp durum güncellemesi whatsapp durum özelliği whatsapp eski sürüme dönüş whatsapp güncelleme kaldırma whatsapp güncellemesi whatsapp hik