Vicdansızlar ölüme terk etti

TAKİP ET

Karaman'da kimliği belirsiz kişiler 8 köpeği ölüme terk ederek kaçtı

Karaman'da kimliği belirsiz kişiler 8 köpeği ölüme terk ederek kaçtı.

Duyarlı bir HaberKaraman okurumuzun bize ulaştırdığı bu görüntüler, Seyithasan Köyünden...

Kırmızı renkli vectra marka bir otomobilin, köyün dışındaki bir tarlaya bırakarak kaçtığı bu 8 köpek yavrusu, köyden bir vatandaşın dikkatini çekmesiyle bulundu. Şayet dikkat edilmese idi, bu 8 can kendilerini kaderlerine terk eden vicdansızlar yüzünden açlık ve susuzluk tehlikesiyle başbaşa kalacaklardı.



Seyithasan Köyündeki bir dikkatli okuyucumuzun fotoğraflayıp bize ulaştırdığı görüntüdeki 8 yavru şimdilik muhtarlık tarafından sahiplenilerek ölüme terk edilmekten kurtarıldı.

Dün öğle saatlerinde, Cerit Köyü istikametinden geldiği söylenilen otomobilin bir tarla içine bırakıp kaçtığı bu minik yavrular, gönüllü sahiplenmek isteyenler çıkmazsa hayvan barınağına teslim edilecek, ancak temennimiz onlara aile olabilme imkanı olan Karamanlıların, Seyithasan Köyü Muhtarlığına müracaat ederek birer ikişer imkanları ölçüsünde sahiplenmesi.

Bu hayvanlardan sahiplenmek isteyenler Seyithasan Köyü Muhtarı Recep Dinçer'e ulaşırlarsa, herhangi bir ücret olmaksızın kendilerine yardımcı olunacak. Telefon numarası: 0533 717 27 23

Cerit Köyü HaberKaraman Karaman köpek yavrusu Recep Dinçer Seyithasan Köyü Seyithasan Köyü Muhtarı Seyithasan Köyü Muhtarlığı Telefon numarası