Vali Eşi Berna Çiçek, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
Karaman Valisi Hayrettin Çiçek'in eşi Berna Çiçek, Anneler Günü dolayısıyla Van'da şehit olan Jandarma Onbaşı Yahya Kızılay'ın ailesini ziyaret ederek şehit annesinin gününü kutladı.
Karaman Valisi Hayrettin Çiçek'in eşi Berna Çiçek, Anneler Günü vesilesiyle 1994 yılında Van'ın Başkale ilçesinde şehit düşen Jandarma Onbaşı Yahya Kızılay'ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette, şehidin annesi Şerife Kızılay'ın Anneler Günü kutlandı ve kendisine sağlık, mutluluk temennisinde bulunuldu.
Şehit Ailesine Ziyaret Detayları
Berna Çiçek, şehit ailesinin hal hatırını sorarak, şehit annesi Şerife Kızılay ile bir süre sohbet etti. Bu anlamlı günde şehit ailesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiçek, onlara her zaman destek olacaklarını belirtti.
Ziyarete, Askerlik Şube Başkanı Piyade Üsteğmen Fatih Vaktiyok ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş da eşlik etti. Bu ziyaret, şehit ailelerinin toplum nezdindeki önemini bir kez daha vurguladı.
Editör: Haber Merkezi
Kaynak: Sosyal Medya