Uygulamalar ile sınırsız güç

TAKİP ET

Birçok kişinin hayatında yer edinen ve hatta yer edinmeye de devam yazılım uzun süredir gelişmekte ve gelişmeye devam etmektedir

Birçok kişinin hayatında yer edinen ve hatta yer edinmeye de devam yazılım uzun süredir gelişmekte ve gelişmeye devam etmektedir. Bunun yanı sıra gelişen teknoloji ile birlikte insanlar sürekli bir yenisini keşfetmek veya daha da üstün olanını istemek ile meşguller. İnsanların bu ihtiyaçlarını ya da isteklerini cep telefonu veya tablet gibi benzer sektörler karşılamak veya karşılayacak düzeye geldiler. İçlerinden bir tanesi bulunuyor ki tamamen belki de bir yenisi gelene kadar insanların tüm ihtiyaçlarını cevaplamakta. İnsanların bu ihtiyaçlarını karşılayan ve insanlara sürekli olarak bir süper kahramanmış gibi bir hava katan teknoloji cep telefonu veya tablet gibi cihazlar da kullanılan yazılım Android yazılımdır. İnsanlar android yazılımlı bir cihaz ellerine aldıkların da veya kullanmaya başladıkların da android uygulamalar ile sınırsız güç elde ettiklerini hissediyorlar.

İnsanların bu gibi duygular hissetmesini sağlayan android hakkında biraz bilgi aktaracak olursak Android genel olarak dokunmatik cihazlar çıktıktan sonra ve biraz daha öncesin de ortaya çıkarılmış bir yazılım türüdür. İlk önceleri cep telefonu cihazlarında kullanıcıya sunulmuş ve sonrasın gelişen teknoloji ile birlikte tablet gibi cihazların hemen hemen hepsinde kullanılmaya başlanmıştır. İnsanlar Mağaza da bulunan uygulamalardan memnun olduklarını ise her zaman dile getiriyorlar. Android uygulamalar ile sınırsız güç elde ettiklerinin hissetmekten kastımız ise bu uygulamanın birçok kişi tarafından çok rahat bir şekilde kullanılabildiğidir. Kullanılabilirlik açısından diğer uygulamalara göre çok basit olan bir yazılımdır. Mobil uygulamalar her geçen gün kendini sürekli olarak yenilemesi ile de dikkatleri üzerine çekmiş ve bu şekil de dikkatlerden kaçmayacak bir hal almıştır.

Mobil uygulama ilk başta çok beğenilmesi ve bunun yanı sıra tüm akıllardaki soruları da cevaplaması kullanıcılar açısından ekstra bir beğeni konusudur. Android yazılımlı cihazların play store mağazası ayrı bir dikkat konusu olmuştur. Bu mağazada kullanıcının istediği tarzda birçok uygulamaya ücretsiz şekil de ulaşması insanlara android uygulamalar ile sınırsız güç katmıştır. Fakat şunu belirtmek isteriz ki ilk başlar da daha yeni çıkan bir mobil uygulama dünyanın her yerine hemen ulaşması gibi bir sorun olamaz. Bunun nedeni ise şu şekilde açıklanabilir ki android uygulamalarınızı internet ağının olduğu her yerde güncelleyebilirsiniz. Güncelleme durumunda karşılaşacağınız en temel sorun ise cihazınızın yeni gelen bir android sürümü destekleyip desteklemeyeceği konusudur. Eğer cihazınız yeni sürümü desteklemiyor ise bu cihaz da o yenilikleri kullanamazsınız demek anlamına geliyor.

www.codex.com.tr

mobil uygulama yazılım