Uluslararası Travnik Üniversitesi

TAKİP ET

Özellikle Osmanlı yönetiminde kalmış yeşilliklerle süslü ülke olarak Osmanlı fethin'den sonra İslam dinine geçmiştir

Özellikle Osmanlı yönetiminde kalmış yeşilliklerle süslü ülke olarak Osmanlı fethin’den sonra İslam dinine geçmiştir. İnsanların hayat tarzına ve kültürüne de etkiler yapan durum Bosna Hersek’i Osmanlı kültürüne ağır basan bir şehir niteliğine sahip olma fırsatı vermiştir.

Aynı zamanda üniversite eğitiminde sunmuş olduğu kalite ile kendini kanıtlayan Bosna Hersek, ülkede bulunan harç ücretleri ve hayat şartlarıyla da öğrencileri oldukça mutlu etmektedir. Bu üniversiteler arasında bulunan ve Türkçe Destekli eğitim veren Uluslararası Travnik Üniversitesi diğer ülkelerde bulunan üniversitelere oranla oldukça ekonomik fiyatlarda eğitim vermektedir. Eğitim imkanları arasında bulunan gerek çalışma temposu gerekse araç gereçleriyle de kalitesini ortaya koymaktadır.

Şehrin güzel bir yerinde bulunan üniversite şehir merkezine olan yakınlığı sayesinde de ulaşım imkanı açısından da oldukça avantajlıdır. Uluslararası Travnik Üniversitesi deneyimli öğretim üyeleriyle Avrupa standartlarında bir eğitim sunmaktadır. Eğitim standartı ve kalitesi oldukça yüksek olan üniversite mezun olan öğrencilerine Europass Mavi Diploma vermektedir. Diplomalar Türkiye’de tanınmaktadır.

Avrupa Standartlarında Eğitim İmkanı

Bütün yenilikçi metodları bünyesinde barındıran Uluslararası Travnik Üniversitesi istediğiniz şekilde kendi alanınızda eğitim alabileceğiniz bir üniversitedir. Uluslararası birçok öğrenci ve akademisyene sahip olan üniversite kaliteli bir üniversite ortamını sizlere sunmasının yanı sıra, ailenizin aklının kalmayacağı rahatlık ve konfor imkanlarını da sizlere sunmaktadır.

Alacağınız eğitim esnasında ayıracağınız bütçe ile maddi açıdan zorlanmayacağınız bir eğitim sunan Uluslararası Travnik Üniversitesi diğer ülkelere kıyasla çok daha uygun fiyatlarda eğitim olanaklarını sizlere sunuyor. Aylık yaşam masrafı 300-400 Euro arası olan şehirde yaşam şartları da oldukça uygun.

Lisans bölümlerinin hemen hemen tamamı Türkçe Destekli olan Uluslararası Travnik Üniversitesi’nde Yüksek Lisans ücreti 4500 Euro, Doktora ise 500 Euro civarındadır. Türkçe Destekli bölümler arasında inşaat, makine, hukuk, mimarlık ve elektrik bölümleri de mevcuttur. Yüksek Lisans süresi tezli, tezsiz 1 yıl, Doktora ise 3 yıl sürmektedir.

Toplam 6 fakülte ile eğitim sağlayan üniversite başvurularında; üniversite kaydı, yerleşme, oturma, havaalanı karşılama, oturma izni alımı, sağlık hizmetleri ve polis kaydı gibi birçok alanda yardımcı olan Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı üniversite eğitimi almak isteyenlere her türlü çözüme yönelik danışmanlık yapmaktadır.

Yurtdışında Uluslararası Travnik Üniversitesi farkıyla Türkçe Destekli eğitim fırsatını Avrupa’da yaşayabilirsiniz. Yüksek Lisans ve Doktora bölümleri arasında İşletme Yönetimi, Pazarlama ve Ticaret, Muhasebe Finans ve Denetim, Bankacılık ve Sigortacılık, Eğitim Yönetimi, Hastane ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği, Uluslararası Kamu Hukuku, Ceza Hukuku (özel) olan Uluslararası Travnik Üniversitesi Yüksek Öğretim Kurumu tarafından da tanınmaktadır. Üniversitede ayrıca oturum izni, çalışma izni alma gibi de şansınız bulunmaktadır. Türkçe Destekli ve ana dilde verilen eğitimler dil akreditasyonu onaylı olmakla birlikte lisans tamamlama da mümkündür.

Uluslararası Travnik Üniversitesi Avrupa’nın en kaliteli en saygın eğitim veren üniversitelerinden biridir. Yeniden yapılanmış olan eğitim sistemi içerisinde en modern ve en güncel bilgilerin öğrencilere aktarılmasına yönelik yapılan uygulama çalışmalarıyla bütün akademisyenlerin ve öğrencilerin takdirini toplamaktadır.