Ulaşım yatırımlarında, çalışmalar sürüyor

TAKİP ET

Karaman şehir içi ulaşımını modernize ederek, daha sağlıklı ve güvenli hale getirmesi hedeflenen alt ve üst geçit inşaatları devam ediyor

Karaman şehir içi ulaşımını modernize ederek, daha sağlıklı ve güvenli hale getirmesi hedeflenen alt ve üst geçit inşaatları devam ediyor.

Karaman Belediyesi tarafından başlatılan, şehir içi ulaşım yatırımlarında, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.



Çalışmaların, ulaşımı rahatlatmak, estetik, modern ve güven getirmek adına başlatıldığının altını çizen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Larende-Sümer Mahalleleri’ne hayat verecek olan Larende Alt Geçidi, Sanayi Köprülü Kavşağı ve Hastane Yaya Alt Geçidinin, bulundukları bölgelerde araç ve yaya ulaşımı sorununu büyük ölçüde çözeceğini söyledi.



Yatırım ve hizmet alanında Karaman’ın kendi ölçeğindeki şehirlere kıyasla üstün bir performans gösterdiğini ifade eden Başkan Çalışkan, son yıllarda yatırım ve hizmet noktasında hayata geçirilen projelerle Karaman'ın adeta çehresinin değiştiğini, özellikle ulaşım yatırımları dahilinde yapılan köprülü kavşak, alt ve üst geçitlerle şehir içi ulaşıma kalite ve güven getirileceğini belirtti.

Hizmete sunulmuş durumdaki Siyahser üst geçidi, Doğukışka Köprülü Kavşağı, Zembilli Köprülü Kavşağının devamı niteliğindeki, Sanayi köprülü kavşağı, Larende Alt Geçidi ve Hastane Yaya Alt Geçidinde ise çalışmalar aralıksız sürüyor.

Doğukışka Köprülü Kavşağı ertuğrul çalışkan Hastane Yaya Alt Geçidi Karaman Karaman Belediyesi Larende alt geçidi Sanayi Köprülü Kavşağı Siyahser üst geçidi ulaşım yatırımları Zembilli Köprülü Kavşağı