Ücretsiz diksiyon eğitimleri başladı

TAKİP ET

Diksiyon Eğitmeni Ezgi Ülkü tarafından, Karaman Gençlik Merkezi'nin Kişisel Gelişim Atölyesi bünyesinde verilen Diksiyon kursları yoğun ilgi görüyor

Diksiyon Eğitmeni Ezgi Ülkü tarafından, Karaman Gençlik Merkezi’nin Kişisel Gelişim Atölyesi bünyesinde verilen Diksiyon kursları yoğun ilgi görüyor.

Kendimizi daha iyi ifade edebilmek, başka kişilerce sevilerek dinlenmek için, herkes tarafından anlaşılabilen, kulağa hoş gelen, güzel bir Türkçe ile konuşulması gerektiğini ifade eden Ülkü, eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Doğru nefes teknikleri, tekerlemeler, vurgu ve tonlamaya uygun edebi metin okumaları, günlük hayatta doğru bilinen yanlışlar, ağız kullanımları konularıyla zenginleştirilen eğitimlerin 20 veya 30'ar kişilik sınıflarda, perşembe ve cuma günleri 17:00 - 20:00 saatleri arasında, haftasonu ise 10:00 - 13:30 saatleri arasında devam ediyor.

Mart ayında tekrar açılacak eğitimler için yeni başvuruların da alındığı diksiyon kursu 64 saat sürüyor ve kurs bitiminde başarılı kursiyerlere sertifika düzenleniyor.

ağız akşam sanat okulu doğru bilinen yanlışlar doğru nefes teknikleri edebi metin EĞİTİM eğitmen ezgi ülkü gençlik merkezi halk eğitim merkezi Karaman kurs sertifika tekerlemeler tonlama vurgu