Ü. Gülin Göksoy, 30 Ağustos mesajı

TAKİP ET

"30 Ağustos 1922'nin, istiklal mücadelesinin zaferle tamamlandığı tarihtir

"30 Ağustos 1922'nin, istiklal mücadelesinin zaferle tamamlandığı tarihtir. İşgalci güçler karşısında verilen destansı mücadele nihayetinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin vücut bulmuştur.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile milletimiz en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını bütün dünyaya göstermiştir.

En zor şartlarda bile tek yürek, tek millet halinde mücadele etmekten vazgeçmeyeceğini o günlerde dünyaya gösteren milletimizin, bugün yine aynı şuur ve ruhla hareket ederek, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında bunu bir kez daha kanıtlamış ve destansı mücadelesiyle silahlı hain güçlere karşı büyük bir zafer daha kazanmıştır. Ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yad ediyorum."

30 Ağustos AK PARTİ kadın kolları kutlama mesajı ümit gülin göksoy Zafer Bayramı