Türk Yurdu Koleji Karaman'da 2 kupa kazandı

TAKİP ET

Karaman'da yapılan Okullararası Gençler Türkiye Masa Tenisi ޞampiyonası, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi

Karaman'da yapılan Okullararası Gençler Türkiye Masa Tenisi ޞampiyonası, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Üç gün süren turnuvada Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Türk Yurdu Okullarından Özel Türk Yurdu Koleji Masa Tenisi Takımı da kıyasıya bir mücadele sergiledi.



Ankara Türk Yurdu Koleji erkeklerde Türkiye 3.'ncüsü, kızlarda Türkiye 2.'si olarak iki kupa birden kazandı.

Müsabakalar sonrasında Türk Ocakları Karaman ޞube Başkanı Yunus Turan, Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Prof. Dr. Orhan Kavuncu ve Yönetim Kurulu üyelerine, Kurucu Müdür Recep Çalışkan, Okul Müdiresi Zahide Çalışkan ile Beden Eğt. Öğr. Alper Tunga Özer'e ve öğrencilerine tebriklerini ifade etti.

  

Alper Tunga Özer Gençler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası irfan ataseven anadolu lisesi Karaman masa tenisi Orhan Kavuncu Özel Türk Yurdu Koleji Recep Çalışkan Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Türk Yurdu Okulları yunus turan Zahide Çalışkan