Türk Ocakları'ndan muhteşem iftar

TAKİP ET

Genel Başkan Mehmet Öz'ün de katıldığı Türk Ocakları Karaman ޞubesi iftar programına çok büyük katılım oldu

Genel Başkan Mehmet Öz'ün de katıldığı Türk Ocakları Karaman ޞubesi iftar programına çok büyük katılım oldu.

Karaman'ın pek çok tanınan ismini bir araya getiren iftar yemeğine Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ޞahingöz, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Asım Mutlu da katıldı.

Farklı siyasi görüşlerden Karamanlıların da bir araya geldiği organizasyonda eski milletvekilleri Ali Pınarbaşı ve Seyit Osman Sevimli, Eski Belediye Başkanı Yaşar Evcen, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz ve pek çok sivil toplum kuruluşu başkanları katılım gösterdi.

Hemen her siyasi görüşten Karamanlının buluştuğu iftar yemeğinde Mustafa Diler, Celal Arslan, İsmail Özsoy, Muammer Ünver ve Mehmet Ali Demir ekibinden oluşan fasıl heyeti ilahiler, tasavvuf ve klasik Türk müziğinden oluşan bir dinleti sundular.

Karaman Türk Ocakları ޞube Başkanı Yunus Turan'ın birlik ve beraberliğin altını çizdiği konuşmasından sonra Türk Ocakları Genel Başkanı Mehmet Öz de misafirlere bir konuşma yaparak zor günler geçiren ülkemiz şartlarında birliğin önemine değinerek şehit öğretmen Aybüke Yalçın için de üzüntülerini ifade etti.

İftar sonrası okunan dua yemek duasını mütekip çeşitli hediye takdimleri yapılırken, misafirlere de Toroslardan getirilmiş kar ve pekmez ikram edildi.

Her kesimden bir araya gelen katılımcıların hoş sohbetleri ve namaz sonrasında çekilen hatıra fotoğrafları ile Türk Ocakları Karaman ޞubesi'nin Sultan Kasrı'nda düzenlediği program sona erdi.

Ali Pınarbaşı Aybüke Yalçın Celal Arslan fasıl heyeti iftar iftar yemeği İsmail Özsoy Karaman Mehmet Ali Demir Mehmet Öz Mehmet Şahingöz Muammer Ünver Mustafa Asım Mutlu Mustafa Diler Seyit Osman Sevimli Sultan Kasrı Türk Ocakları Yaşar Evcen yunus turan