TÜRK OCAKLARI KARAMAN ŞUBESİ GENEL KURULU

TAKİP ET

Ahmet Hamdi Külahçı'nın divan başkanlığında gerçekleştirilen kongrede, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Denetim Kurulu raporları ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi

Ahmet Hamdi Külahçı'nın divan başkanlığında gerçekleştirilen kongrede, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Denetim Kurulu raporları ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi.

Kongrede söz alan Türk Ocakları Karaman ޞube Başkanı Yunus Turan, Türkiye'nin bu zorlu döneminde kendilerine düşen görevin bilincinde olduklarını, yenilenen yönetimleriyle sergileyecekleri aktif çalışmaların, üzerlerine düşen görevlerin hakkıyla yerine getirilmesine yönelik olacağını ve bu anlamda tüm üyelerin destekleriyle güçleneceklerini ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığına, birliğine ve bekasına kast edecek her türlü görüş ve düşüncenin karşısında tavır almaya devam edeceklerini belirten Turan, her zamanki gibi hiçbir siyasi parti ile bağlantılarının olmayacağının altını çizdi.

Türk Yurdu adıyla yayın hayatına devam eden Türk Ocakları yayın organı dergiye üyelerini abone olmaya davet eden Türk Ocakları Karaman ޞube Başkanı Yunus Turan'ın konuşması sonrasında yeni yönetim, ilk toplantısında oluşturulan görev dağılımıyla görevine başladı.

Türk Ocakları Karaman ޞubesi'nde görev dağılımı da şu şekilde belirlendi;

Yönetim Kurulu (asil)
Başkan: Yunus Turan
Başkan Yardımcısı: Durmuş Ali ޞen
Sekreter: Tahsin Karataş
Muhasip: Gazi Alkan
Üye: Bayezid Gülcan
Üye: Ufuk Serdar Akalın
Üye: Fatih Uysal

Yönetim Kurulu (yedek)
Hüsnü Dikyol
Ali Türkoğlu
Hamdi Sezer
Zafer Zeybek
Mehmet Mutlu
Ali Avcı
Recep ޞen

Denetleme Kurulu (asil)
Başkan: Ahmet Hamdi Külahçı
Üye: Celal Arslan
Üye: Ziya Hotamışlı

Yönetim Kurulu (yedek)
Adem Duyar
Mehmet Serin
Hacı Mustafa Susam

Teşkilatlanma Kurulu
Sami Karagöz
Bayezid Gülcan
Ali Türkoğlu
İbrahim Acar
Durmuş Özsoy

Eğitim ve Kültür Kurulu
Ali Avcı
Bayezid Gülcan
Durmuş Ali ޞen
Hüsnü Dikyol

Sosyal Faaliyetler Kurulu
Mustafa Danış
Ufuk Serdar Akalın
Tahsin Karataş
Fatih Uysal

Adem Duyar Ahmet Hamdi Külahçı Ali Avcı Ali Türkoğlu Bayezid Gülcan Celal Arslan Durmuş Ali Şen Durmuş Özsoy Eğitim ve Kültür Kurulu Fatih Uysal Gazi Alkan Hacı Mustafa Susam Hamdi Sezer Hüsnü Dikyol İbrahim Acar Mehmet Mutlu Mehmet Serin Mustafa Danış Re