Turan Şener MHP'den aday adayı

TAKİP ET

Akdeniz Üniversitesinde Öğretim Üyesi olan Dr

Akdeniz Üniversitesinde Öğretim Üyesi olan Dr. Turan Şener, Karaman'dan aday adayı olduğunu açıkladı.

Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünde Öğretim Üyesi Turan Şener, Karaman'da MHP'den Milletvekili Aday Adayı olmak için, görevinden istifa etti.

Şener, 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Karaman'dan Milletvekili Adayı olmak için çalışmalarına başladı.

Dr. Turan Şener Kimdir?

1983 Karaman doğumlu olan Dr. Turan Şener, Bifa Ortaokulu ve Karaman Lisesinde ilk ve orta öğretimini tamamladıktan sonra, yüksek öğrenimini Erciyes Üniversitesinde yaptı.

Siyasal pazarlama alanında akademik çalışmaları bulunan Şener, Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünde Öğretim Üyesi görevinden istifa ederek 24 Haziran'da yapılacak seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Karaman Milletvekili Aday Adayı oldu.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Sevinç Şener ile evli olan Dr. Turan Şener'in İlbilge Gülce adında bir de kız çocuğu bulunuyor.

27. Dönem Milletvekili Seçimleri aday adayı Akdeniz Üniversitesi amu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bifa Ortaokulu Erciyes Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi Karaman karaman lisesi MHP Milletvekili Aday Adayı milletvekili adayı Milliyetçi Harek