Tüp Bebek Yapmalı mıyım?

TAKİP ET

Yaklaşık 10 yılık evliyim ve evliliğimizde bir çocuğumuz olmadı maalesef

Yaklaşık 10 yılık evliyim ve evliliğimizde bir çocuğumuz olmadı maalesef. Eşim ciddi şekilde bir çocuk sahibi olmak istiyor ama bir şekilde çocuk tutmuyor. Bir yanda aile baskısı bir yandan arkadaşlarımızın artık yeter sizin de bir çocuğunuz olsun söylemleri, hepsi bir araya gelince bize ciddi bir psikolojik baskı yapıyor ben de bu konuyu bir arkadaşıma açtım bir çok kez denediğimizi ama çocuğumuzun olmadığını söyledim. O da bana kıbrıs tüp bebek isimli http://www.dogustupbebek.com/ internet sitesinin adresini verdi. Ben de büyük bir heyecanla internet sitesini incelemeye başladım kıbrıs tüp bebek tedavisinin ciddi şekilde ilerlediğini gördüm. İnternet sitesinde yumurta donasyonu nedir ? sperm donasyonu nedir ? gibi bir çok detay gerektiren sorunun cevabını buldum.

Tüp bebek yapmaya karar verişimiz

Ben Kıbrıs tüp bebek , sperm donasyonu , yumurta donasyonu nedir diye iyice araştırdıktan sonra bu konuyu eşime açmaya karar verdim. Eşimle bu konuyu ilk kez paylaştığımda çok büyük bir tepki gösterdi bizim çocuğumuz olur neden böyle bir tedavi isteyelim ki sadece düzenli beslenmeliyiz! gibi bir çok farklı ve sert cümleler ile bana tepki gösterdi. Tabi bu benim bir süre geri adım atmama sebep oldu bir akşam bilgisayar başındayken Kıbrıs tüp bebek sitesini açık bıraktım ve gittim. Gece uyandığımda eşimin internet sitesini incelemesi çok hoşuma gitti, tabi bu durum böyle olunca benim içimi yeniden bir heyecan kapladı ve beklemeye başladım. Aradan yaklaşık 10 - 15 gün geçtikten sonra eşim bana hadi Kıbrısa tatile gidelim dedi, Ben de ne alaka bu mevsimde tatil diye düşündüm ama aklıma başka birşey gelmedi. Ben de tamam dedim ancak eşim acele etmemi yarın için uçak biletlerini aldığını söyleyince çok heyecanlandım, yanıma bir kaç parça elbise, bluz , etek ve gecelik aldıktan sonra valiz hazır dedim. Sabah taksiyle havaalanına oradan da Kıbrısa indik. Bizi karşılayan firma yetkilileri bize sperm donasyonu ve yumurta donasyonu hakkında bilgi verdikten sonra tedaviye başladık şimdiden bir bebeğin hayali içimde volkan gibi patlıyor.

dogustupbebek.com kıbrıs tüp bebek sperm donasyonu sperm donasyonu nedir tüp bebek umurta donasyonu yumurta donasyonu nedir