TSO adayı Sarı ziyaretlerini sürdürüyor

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Sarı ve beraberindeki heyet AK Parti Karaman İl Teşkilatını ziyaret etti

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Sarı ve beraberindeki heyet AK Parti Karaman İl Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, Kadın Kolları Başkanı Emiş Günenç'i makamlarında ziyaret eden Mustafa Sarı, ticaret odalarının yerel ekonomide lokomotif hizmetlerinde önemli olduğuna dikkat çekerek, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hizmet için talip olduklarını söyledi.



Karaman'da meslek odası esnaf ve iş adamlarından oluşan meslek sektörlerine yönelik Ticaret Odasının hizmet kalitesini artırmaya ve meslek grupları arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı güçlü kılacak somut adımlar atılmasının da gerektiğini vurgulayan KTSO Başkan Adayı Mustafa Sarı, bu anlamda da göreve talip olduklarını dile getirdi.



Sohbet ortamında geçen ve karşılıklı istişare ile devam eden görüşme fotoğraf çekiminin ardından sona ererken AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Sarı'ya hayırlı olması temennisiyle başarı diledi.

AK PARTİ Başkan Adayı Emiş Günenç Karaman karaman ticaret ve sanayi odası ktso Mehmet Er Mustafa Atabay mustafa sarı ticaret odası