Trafik magandaları silahla saldırdı

TAKİP ET

Karaman'da korna çalarak yol istediği araçtan pompalı tüfekle cevap alan şahıs canını zor kurtardı

Karaman'da korna çalarak yol istediği araçtan pompalı tüfekle cevap alan şahıs canını zor kurtardı.

Kenzi Caddesinde seyir halindeyken önünde seyreden araçtan korna çalarak yol isteyen H.Ç. (1983)'ye öndeki araç yol vermedi.

İkinci kez korna çalarak yol istenmesi ile yol veren öndeki araç, H.Ç.'nin öne geçmesi ile birlikte hızını artırarak arkadan takibe başladı.

Bir müddet takip edilen H.Ç. sağa çekerek durunca yanına gelen aracın arka koltuğundan bulunan bir şahsın elindeki kısa dipçikli pompalı bir av tüfeğini kendilerine doğrulttuğunu gördü.

Hemen gaza basarak kaçmaya çalışan H.Ç.'yi diğer araç yine takip ederken arkalarından 3 - 4 el ateş açıldı.

Aracının arka stop lambasına ve çeşitli yerlerine saçma isabet eden H.Ç., Çeltek Mahallesindeki evinin önüne gelince yanında yolcu olarak bulunan L.G. (1975) ile birlikte araçtan inerek bahçe kapısından evlerine girmeye çalıştı.

Takip eden araçtaki şahıslar da evin önüne gelince araçtan inerek ellerindeki bira şişeleri ve taşları H.Ç.'nin evinin bulunduğu binaya fırlattılar.

Binanın 1. katında ikamet eden İ.E.(1971)'in ikametinin penceresi isabet eden taş nedeniyle kırıldı.

H.Ç.'yi bir süre tehdit eden şahıslar olay yerinden ayrıldılar.

H.Ç. plakasını alamadığı beyaz renkli Kartal marka araç ve içindeki şahıslardan şikayetçi olması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları olay yeri incelemelerinde 1 adet av tüfeği kartuşunu tespit ettiler.

Kimliği henüz belirlenemeyen şahıslarla ilgili polisin takibatı devam ediyor.

çeltek mahallesi Karaman Kenzi Caddesi polis pompalı tüfek