Korku Evi ile eğlenceli saatler

TAKİP ET

Kalbi Olanlar Dikkat Kalbinizi yerinden çıkaracak ve mantığınızı tam performans çalıştıracak bir oyun arıyorsanız korku evi oyunumuz tam sizlere hitap etmektedir

Kalbi Olanlar Dikkat

Kalbinizi yerinden çıkaracak ve mantığınızı tam performans çalıştıracak bir oyun arıyorsanız korku evi oyunumuz tam sizlere hitap etmektedir. Piyasada yer alan diğer tüm oyunlardan daha korkunç olan oyunumuz sizlerden daha çok performans göstermenizi de istemektedir. Zira bir yandan korkularınızla yüzleşecekken diğer taraftan da sakin kalarak mantıklı düşünebilmeyi sağlamalısınız. Sizler de bu oyunu başarıyla tamamlayan nadir kişiler arasında yer almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızı sizlere tavsiye ederiz.

Eğlenceli 1 Saat

Sevdiklerinizle birlikte geçirebileceğiniz en eğlenceli bir saat istanbul korku evi parkurumuzda geçirdiğiniz zaman olacaktır. En az 2 kişiyle oynanan bu oyunumuz en fazla 1 kişi ile oynanmaya da müsaittir. Zira 600 metrekarelik bir alana sahip oyun platformumuzda 20 adet platform bulunmakta ve bunların tamamı da sizler için son derece zorlayıcı olacaktır.

3 harflilerle aynı ortamda yarışacak ve bir yandan onlardan korkmayacak bir yandan da işinize bakacaksınız. Ayrıca 3 harflilerin esir aldığı akıl sağlığı yerinde olmayan bir kadın da tüm oyun sırasında sizin yanınızda yer alacaktır.

Sağlık Sorunları Olanlar Oynayamaz

Bu oyun piyasadaki diğer oyunlara nazaran daha çok korku içermektedir. Ayrıca karanlık içerisinde oynayacağınız için kronik hastalıkları olan kişilerin oynamaması gerekmektedir. Bunlara örnek olarak kalp hastaları, kapalı alan fobisi olanlar, şeker ve tansiyon hastalarının bu oyunu oynamaları tehlike arz etmektedir.

Sizler de cüzi bir ücretle 1 saatinizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Bu kapsamda korku evi fiyat seçeneklerimiz 40-50 lira arasında değişiklik göstermektedir. Sayının artması durumunda ise daha çok indirim yapılması da söz konusu olabilir. Sizler de hayatınızın en kaliteli ve eğlenceli oyunlarından birisini oynamak istiyorsanız sitemizden rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yer bulmak için acele etmenizi de tavsiye ediyoruz.

3 harfli istanbul korku evi korku evi korku evi fiyat