Toruna taciz iddiasında hapis cezası

TAKİP ET

Mut'ta 5 yaşındaki torununa istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan şahısa hapis cezası verildi

Mut'ta 5 yaşındaki torununa istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan şahısa hapis cezası verildi.

Silifke'deki 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Mustafa S.'ye, karar duruşmasında 40 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Tamamlanan yargılamada, mahkeme, nitelikli cinsel istismar ile suçlanan dede Mustafa S.'ye verdiği bu cezayı, TCK'da bulunan ilgili madde nedeniyle (cezanın 30 yılı geçemeyeceği) 30 yıl hapis cezası ve ayrıca sanığın müstehcenlik ve sağlığa zararlı madde temin etmek suçlamasıyla 1.800 TL para cezası ile 2.5 yıl hapis cezası daha verdi.

Mersin'in Mut ilçesinde 3 çocuk annesi ޞenay S.'nin kayınpederi Mustafa S'yi 5 yaşındaki kızına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve Sanık Mustafa S.'nin yargılanmasına başlanmıştı.

Mustafa S. ve eşi Ayşe S. ise suçlamaları kabul etmeyerek, gelinlerinin iftira attığını iddia etmişlerdi. Baba Osman S. ise iddia için şaşkınlıktan ne söyleyeceğini bilemediğini, eşinin psikolojik dengesinin bozuk olduğunu, bir kaç yıl önce intihar girişiminde bulunduğunu, kendisinin de eşi ile arasının bozuk olduğunu ve çocuklarını kendisine karşı doldurarak düşman ettiğini söylemiş ve karısının iddialarının kesinlikle iftira olduğunu iddia etmişti.

Yargılama sürecinde de sanığın tüm suçlamaları reddettiği ve mağdur kız çocuğunun annesi ޞenay S.'nin adaletin tecellisinden memnuniyet duyduğunu ifade ettiği öğrenildi.

Ağır Ceza Mahkemesi cinsel taciz hapis cezası istismar mersin müstehcenlik mut para cezası sağlığa zararlı madde temin etmek silifke TCK yargılama