Toplu taşımada rahatsızlıklar var

TAKİP ET

Karaman Belediye Otobüsleri ile ilgili iletilen rahatsızlıklarda artış yaşanıyor

Karaman Belediye Otobüsleri ile ilgili iletilen rahatsızlıklarda artış yaşanıyor.

Geçtiğimiz dönemde sayıları artırılıp, güzergahlarında güncellemeler yapılmak suretiyle, talebe cevap vermeye çalışılan belediye otobüslerinin, bazı güzergahlarında yaşanan sıkıntılar nedeniyle, Belediyeden müdahale beklentisi doğdu.

Son bir kaç günde artan şikayetlerde, sefer sırasında, yakıt ikmali yapılması dile getiriliyor. Otobüsle ulaşım sağlayan Karamanlılar, sefer esnasında, yolcularla birlikte güzerghtan çıkılıp, yakıt ikmali yaptığını iddia ettikleri otobüsler nedeniyle, zaman kayıbına uğradıklarını belirten vatandaşlar, bu nedenle işlerine geç ulaşmak durumunda kaldıklarını dile getiriyorlar.

Bir diğer rahatsızlık iletilen mesele de, okulların açılmasıyla birlikte öğrencileri de ilgilendiren, okullar bölgesindeki sorun.

Sadece 8 numaralı otobüs güzergahında olduğu, ancak bu otobüsün de tek yön çalıştığını söyleyen vatandaşlar, okullar bölgesine giden öğrenci ve diğer vatandaşların, dönüşte Belediye Otobüsü olmaması nedeniyle büyük sorun oluştuğunu ifade ediyorlar.

Pek çok okulun bulunduğu Gevher Hatun Mahallesine sadece saat başında tek bir seferin olması ve dönüşünün bulunmaması nedeniyle, okula ulaşımda otobüs kullanacak öğrenciler için soru işareti olarak duruyor.

Karaman Belediyesinin, bu rahatsızlıklarla ilgili düzenleme yapması bekleniyor.

Belediye Otobüsleri gevher hatun mahallesi Karaman Karaman Belediyesi okullar bölgesi otobüs güzergahı