TOKİ teslimini Tayyip Erdoğan mı yapacak?

TAKİP ET

Karaman İşçi TOKİ Konutlarının teslim tarihini Kalkınma Bakanı Elvan açıkladı

Karaman İşçi TOKİ Konutlarının teslim tarihini Kalkınma Bakanı Elvan açıkladı. Açıklanan tarih, Erdoğan'ın geleceği tarihten 2 gün önce.



Karaman'da uzun süredir beklenen işçi konutlarının teslim tarihini, bir vatandaşın sorusu üzerine Lütfi Elvan açıkladı.

Cuma Namazı için gittikleri Aktekke Camiinde, bir vatandaşın, evlenmek için TOKİ konutlarını beklediğini belirterek, teslim tarihini sorması üzerine, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı yanına çağırıp bilgi alan Elvan, müjdeli haberi açıkladı.



Bakan Lütfi Elvan, 15 Aralık 2017 tarihine kadar son kontrollerin tamamlanarak, hak sahiplerine teslim edileceği bilgisini verdi.



Cumhurbaşkanı mı bekleniyor?

Bu arada açılış ve bazı ziyaretler için Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte Karaman'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Aralık 2017 Pazar günü Karaman'a geleceğini duyurmuştu.



Eroğlu'nun verdiği bu tarihin ardından, Elvan'ın da işçi konutlarının teslimi için 15 Aralık'ı işaret etmesi, TOKİ İşçi Konutları teslimi için Cumhurbaşkanının beklendiği algısı oluşturdu.

Aktekke Camii cuma namazı Cumhurbaşkanı mı bekleniyor? ertuğrul çalışkan işçi konutlarının teslim tarihi kalkınma bakanı Karaman Karaman İşçi TOKİ Konutları lütfi elvan Orman ve Su İşleri Bakanı recep tayyip erdoğan toki veysel eroğlu