Ticareti de tahsilatı da bela

TAKİP ET

Ülkemizde uyuşturucu madde kullanımı ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda sürekli bir artış gözleniyor

Ülkemizde uyuşturucu madde kullanımı ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda sürekli bir artış gözleniyor. Emniyet güçlerinin durmaksızın yaptığı operasyonlar ise uyuşturucuyla mücadelenin boyutunu gözler önüne seriyor. Buna rağmen uyuşturucu kullanımı ve ticareti noktasında satıcılar ve kullanıcılar farklı yöntemleri denemekten çekinmiyor.

Fizik tedavi sürecinde kullanılan Neurotin'in de yan etkilerinden biri olan uyuşturucu özelliği sayesinde, uyuşturucu madde bağımlıları bu ilacın kullanımı ve satışında önemli rol oynuyorlar.

Karaman'da da Neurotin adlı ilaçla ilgili kavgada 2 kişi yaralandı.

Alıcı H.I. ile satıcı H.E. Neurotin adlı ilaç yüzünden aralarında yaşadıkları husumeti çözmek adına Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerinde karşılaştılar. H.I., yanında bulunan arkadaşı A.S. ile birlikte H.E.'yi de yanlarına alarak H.E.'nin evine gittiler. Evde yaşanan tartışmanın ardından H.I. ve A.S., H.E. ve kardeşi Z.E.'yi darp ederek evden ayrıldılar.

ޞahıslar kısa bir süre sonra bu kez Piri Reis Kavşağı'nda tekrar karşılaştılar.

H.I. kullandığı aracı bu kez H.E. ve Z.E.'nin üzerine sürdü. Fakat direksiyon hakimiyetini kaybedince araç orta refüje çıkarak kaza yaptı. Yaşanan bu olaydan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşmaya çalışan H.E.'yi yakalayan H.I. ve A.S. şahsı tekrar darp etti. Bu sırada H.E.'nin üzerinde bulunan kurusıkı tabancayı da alan şahıslar, daha sonra tabancayı polise teslim etti.

ޞahıslarla ilgili hayati bir tehlike bulunmazken polis firari durumda bulunan Z.E.'yi yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili tahkikatın da devam ettiği gelen bilgiler arasında.

darp kaza Kazım Karabekir Paşa Caddesi kurusıkı tabanca Neurotin Piri Reis Kavşağı polis tartışma uyuşturucu