Teröristler Telegram kullanıyor!

TAKİP ET

Rus Federal Güvenlik Teşkilatı, terör örgütlerinin saldırılarını gerçekleştirmek için en çok Telegram programını kullandığını açıkladı

Rus Federal Güvenlik Teşkilatı, terör örgütlerinin saldırılarını gerçekleştirmek için en çok Telegram programını kullandığını açıkladı.

Rusya son dönemde yapılan terör saldırılarının artış göstermesi ile birlikte teröristlerin haberleşme bilgilerini paylaştı.

Saldırılarla onlarca kişinin yaralanmasına neden olan teröristlerin çoğunlukla Telegram kanalını tercih ettikleri bildirildi.

Rusya Federal Güvenlik Teşkilatı, teröristlerin Telegram programını tercih etmelerinin gerekçesi olarak da programın yüksek güvenlikli olmasını gösterdi.

Rusya'nın bilgi paylaşımı için talepte bulunduğu Telegram yönetcilerinin bunu kabul etmediği öğrenilirken, Rus yetkililerin Telegram haberleşme ağının yasaklanmasını istedikleri gündeme geldi.

haberleşme haberleşme ağı Rusya Rusya Federal Güvenlik Teşkilatı Telegram Telegram kanalı Telegram programı terör örgütleri terör saldırıları terörist