Teknoloji Diş Hastanesi VİP hizmet verecek

TAKİP ET

Mansurdede Mahallesinde bulunan binalarındaki çalışmalarını tamamlayan Teknoloji Diş Hastanesi, modern bir merkezde farklı alanlarda vip kalitesinde sağlık hizmeti vermeyi hedefliyor.

Yeniden yapılanmaları hakkında bilgiler veren Teknoloji Diş Hastanesi sahibi Ahmet Yurtbaş, daha kaliteli, nezih ve modern ortamda hizmet verebilmek için eski binalarını yıkarak, daha ergonomik ve ferah bir sağlık tesisini sıfırdan inşa ettiklerini ifade etti.

Geçen hafta itibari ile yeni binada hizmet vermeye başlayan Teknoloji Sağlık Merkezi, butik tarzda daha özel tedavi ile hastaların kendini özel hissedeceği bir ortam oluşturdu. Son teknoloji cihazların kullanıldığı Merkez; hastaların en kısa sürede ve en kaliteli hizmete ulaşmasını misyon edinmiş. 

Diş hekimliğinin her branşından hizmet veriyoruz

Bodrum dahil 6 kattan oluşan binada ayrıca Yardımcı Doçent Doktor Erdem İlgün de alternatif tıp ve fizik tedavi hizmetlerini vermeye başlarken, hizmet yelpazesine diyetisyen ve psikolog da dahil edildi.

Teknoloji Sağlık Merkezi, sosyal medyada @teknolojidis ve @tenolojisaglikmerkezi hesapları ile de hizmet vermeye devam ediyor.