Tandır ateşi evi yaktı

TAKİP ET

Haber Merkezi - Karaman'da bu sabah saat 10:00 sıralarında çıkan yangında evde bulunan 3 çocuk ve 2 kadın dumandan etkilendi

Haber Merkezi - Karaman'da bu sabah saat 10:00 sıralarında çıkan yangında evde bulunan 3 çocuk ve 2 kadın dumandan etkilendi.

Genel durumlarının iyi olduğu bilgi edinilen 5 kişi, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.



İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangının, evin eklentisi olan ve ekmek yapmakta kullanılan tandırda yakılan ateş nedeniyle çıktığından şüpheleniliyor. Yangının kesin çıkış nedeni, bilirkişi tarafından yapılacak inceleme sonrasında belirlenecek.



Mehmet Emin Özdoğru varislerine ait olduğu öğrenilen Fenari Mahallesi 303. Sokak No:2'deki evde, Afgan uyruklu Ahmad Mansour Akhundzadeh ve ailesinin yaşadığı, yangında iki katlı evin birinci katının tamamen yandığı, ikinci katın da kısmen zarar gördüğü öğrenildi.



112 Acil Servis Afgan uyruklu Ahmad Mansour Akhundzadeh fenari mahallesi Karaman karaman devlet hastanesi Mehmet Emin Özdoğru tandır yangın