Taciz değil dedikoduymuş

TAKİP ET

6 Yaşındaki kız çocuğu "taciz edildi" yalanı ile halk sokağa döküldü

6 Yaşındaki kız çocuğu "taciz edildi" yalanı ile halk sokağa döküldü.

Diyarbakır Bağlar'da kız çocuğuna taciz yapıldığı iddiasıyla halk sokağa çıkaran olayın sadece dedikodu olduğu belirlendi.

Olayla ilgili Diyarbakır polisinin yaptığı inceleme sonucunda 8 yaşında bir kız çocuğunun 11 yaşındaki 2 erkek arkadaşı ile Kazım Karabekir Okulu bahçesine girdiği, cinsel içerikli herhangi bir durumun yaşanmadığı tespit edildi.

Bağlar ilçesi, Yunus Emre Mahallesi, Nükhet Coşkun Caddesindeki bir okulun bahçesinde 6 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunulduğu iddialarıyla çalkalanan halk, dün gece yarısına kadar yüzlerce kişilik kalabalık oluşturarak okul önünde protestolar yapmıştı.

Kazım Karabekir Okulu önünde TOMA ve zırhlı araçlarla güvenlik önlemleri alan polisin okul ve çevre kameralarını incelemesi ile gerçek ortaya çıktı.



Kız çocuğu ile birlikte 11 yaşındaki iki arkadaşının okul bahçesinde sadece oyun oynadığı, cinsel içerikli hiçbir olayın meydana gelmediği tespit edilen olayda, çocukların okul bahçesinde oyun oynamasına kızan bir kişinin, küçük yaştaki bir kıza taciz olayı yaşandığını söyleyerek halkın sokağa dökülmesine neden olduğu ortaya çıkarıldı.

Kamera görüntüleri ile tespiti yapılan olaydaki 2 erkek ve 1 kız çocuğunun pedagog refakatinde bilgisine başvuran polis, çocukların, kamera görüntüleriyle de tespit edildiği şekilde sadece oyun oynadıklarını ifade etmeleri sonrasında çocukları ailelerine teslim etti.



Polis şimdi cinsel taciz dedikodusunu yayıp halkın sokağa dökülmesine sebep olan şahısın yakalanması için çalışma yürütüyor.

Bağlar dedikodu Diyarbakır Kazım Karabekir Okulu kız çocuğu Nükhet Coşkun Caddesi polis taciz TOMA Yunus Emre Mahallesi