Suyu geç ısıtan çamaşır makinesi

TAKİP ET

Çamaşır makinelerinin, elde yıkama yöntemlerine göre mevcut olan önemli farkları, günümüzde yoğun olarak kullanılması açısından önemli etkiler teşkil ediyor

Çamaşır makinelerinin, elde yıkama yöntemlerine göre mevcut olan önemli farkları, günümüzde yoğun olarak kullanılması açısından önemli etkiler teşkil ediyor. Bu doğrultuda da çamaşır makineleri, özellikle elde yıkamada harcanan vaktin kişisel faaliyetlere yönelik olarak ayrılabilmesi açısından önemli bir avantajı bulunuyor. Çünkü hem çamaşır makinesi, en zorlu kirlilerin olduğu çamaşırları dahi çok hızlı bir şekilde yıkıyor hem de sadece makineye çamaşırların atılması ve programın çalıştırılmasından başka bir işlem yapılmasına gerek bulunmayarak, önemli bir zaman tasarrufu sağlıyor. Ancak zaman içerisinde yoğun şekilde kullanılan çamaşır makinelerinde çeşitli problemler yaşanabiliyor. Bu tip problemlerden olan ve özellikle makinenin hız farkını ortadan kaldıran yıkama suyunun çok geç ısınması problemine yönelik olarak Arçelik Servisi Acıbadem merkezi tarafından hızlı ve profesyonel müdahaleler gerçekleştiriliyor.

Çamaşır makinelerinin çalışma prensibini ve kullanılan teknolojisini her model için uzman ve profesyonel standartlarda bilen ve tanıyan Sancaktepe Arçelik Servisi merkezi teknik personelleri, çamaşır makinesinin yıkama suyunu geç ısıtması problemine yönelik olarak hızlı müdahaleler gerçekleştiriyor. Çamaşır makinelerinin yıkama programına göre su sıcaklığını çok geç şekilde düzenleyebilmesi probleminin makinede yer alan hangi parçalardan kaynaklı olarak yaşandığı konusunda deneyim ve bilgi sahibi olan teknik personeller, gerekli olan müdahaleleri yerine en hızlı şekilde gerçekleştirmektedir. Bu doğrultuda da öncelikli olarak çamaşır makinesinin rezistansını kontrol etmektedir.

Türkiye genelinde yüksek kireç seviyesinin bulunması nedeni ile yıkama suyunun çamaşır makinesi rezistansında kireçlenmeye yol açması ve bunun sonucunda da ilk olarak yıkama suyunun ısıtma performansının düşmesine ve ilerleyen aşamada hiç ısıtamamasına neden olur. Arçelik Servisi Sultanbeyli profesyonel teknik personelleri de rezistansta kireçlenme bulunup, bulunmadığının kontrolünü gerçekleştirerek, kireçlenme oluşumu söz konusu ise çamaşır makinesinin rezistansı yenisi ile sökülür ve kireç durumuna uygun düzeyde kireç önleyici kullanımı önerilir. Ancak bazı çamaşır makinelerinde bulunan çift rezistanstan birinde arızalanma oluşumundan kaynaklı gecikme yaşanabiliyor. Bu durumda da arızalı olan rezistans değiştirilerek, sorunun çözülmesi sağlanabilmektedir. Bu söz konusu rezistans değişim işlemleri sırasında da Arçelik orijinal yedek parça ürünlerinin kullanımı gerçekleştirilerek, çamaşır makinesinin olası arızalanmalara karşı daha dirençli olması ve daha yüksek performans sunabilme potansiyeline sahip olabilmesi sağlanabilmektedir.

Arçelik Servisi Arçelik Servisi Sultanbeyli Sancaktepe Arçelik Servisi Suyu geç ısıtan çamaşır makinesi