"Süt banyosu" tepkileri devam ediyor

TAKİP ET

Konya'da yaşanan "süt banyosu" olayının sosyal medyaya yansımasının ardından tepkiler büyürken, başlatılan soruşturmayla birlikte, ilgili işyeri mühürlenerek üretimine son verildi

Konya'da yaşanan "süt banyosu" olayının sosyal medyaya yansımasının ardından tepkiler büyürken, başlatılan soruşturmayla birlikte, ilgili işyeri mühürlenerek üretimine son verildi. Olayın zanlıları Emre Sayar ile görüntüleri kaydeden Uğur Turgut tutuklandı.

Gündeme oturan olay sonrası bazı basın organlarında, olayın yaşandığı işyerinin ürettiği sütlerin satıldığı markalara yönelik değişik isimler de zikredilmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Gazetesi'nde Gamze Bal imzası ile yayımlanan haberde, olayın yaşandığı Benefit firmasının Ak Gıda, Slava Süt, Berberoğlu Süt, Ayca Süt gibi firmalara tedarikçilik yaptığı iddia edildi.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ismi skandalın yaşandığı firma ile anılması üzerine bir açıklama yayımlayan Torku, anılan firmadan kesinlikle süt tedariği yapılmadığının altını çizerek, gelecekte de hiçbir şekilde ticari ilişki olmayacağını belirtmişti.



HaberKaraman Haber Merkezine bir açıklama yapan Karaman Slava Süt şirketi de söz konusu görüntülerle ortaya çıkan skandalı şiddetle kınadıklarını ve adı geçen firma ile birlikte isimlerinin anılmasından duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.

Slava Süt açıklamasında, görüntülerin çekildiği firma ile bugüne kadar hiçbir ticari veya hukuki ilişkilerinin bulunmadığını belirtti.