Sorunsuz Kürtaj Hizmetleri

TAKİP ET

İzmir kürtaj merkezi olarak sizlere kaliteli, güvenilir, sorunsuz ve en iyi fiziki ortamlarda hizmet sunmaktayız

İzmir kürtaj merkezi olarak sizlere kaliteli, güvenilir, sorunsuz ve en iyi fiziki ortamlarda hizmet sunmaktayız. Merkezimiz kürtaj konusunda Sağlık Bakanlığı’ndan gerekli izi ve belgelere sahip durumdadır. Bu sayede kürtaj işlemleri için güvenilir bir şekilde bizleri tercih edebilirsiniz. Toplumumuzda kürtaj ile ilgili yanlış bir ön yargı olsa da merkezimiz bu anlamda tam gizlilik ve hasta haklarının tam anlamıyla korunması yönünde bir hizmet anlayışı sunmaktadır. Merkezimizde olan tüm bilgileriniz hiçbir suretle üçüncü şahıslara verilmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

Unutulmamalıdır ki kürtaj işlemleri çok çeşitli sebeplerle yaptırılabilmektedir. Bu gerekçelerin birçoğu bayanların sağlığının oldukça riske sokan sebeplerdir. Bebeğin annenin sağlığını tehdit etmesi, ölü gebelik, bebekte kalıcı anormallik durumları, düşük yapılması ve anne karnında bazı parçaların kalması ve bebeğin istenmemesi durumunda kürtaj hizmetleri sunulmaktadır. Merkezimiz bu anlamda yasaların belirttiği ölçütlerde ve izinlerde hizmet sunmaktadır. Yasalarca aykırı hiçbir hizmete kesinlikle müsaade edilmemektedir.

Kürtaj İşleminin Gerekli Olduğu durumlar

Alanında uzman ve son derece profesyonel bir şekilde hizmet sunan merkezimiz tarafından yapılan yasal ve son derece kaliteli kürtaj İzmir ve civarında insanların son derece güvendiği ve tercih ettiği bir hizmettir. İnsanlarımızın büyük bir kısmı kürtaj denildiğinde sadece istenmeyen gebelikleri düşünmektedir.

Oysa kürtaj işlemlerinin çok büyük kısmı anne sağlığını etkileyecek durumlarda ve çocuğun alınmasının zaruri olduğu durumlarda gerçekleştirilmektedir. Bu sebeple merkezim sunduğu hizmetini öneminin oldukça bilincinde olup gerek donanım, gerek hijyen gerekse kalite anlamında en iyi ve en güvenilir hizmeti sunmaktadır. Merkezimizde gerçekleştirilen tüm kürtaj operasyonların son derece profesyonel ve güvenilir bir şekilde alanında uzman cerrahlarca sağlanmaktadır.

Kürtaj Fiyatları

İzmir kürtaj fiyatları açısında Türkiye ortalamasında olan bir şehirdir. Bu ortalama yasal ve kaliteli hizmetin ortalamasıdır. Çünkü ülkemizde özellikle toplumsal baskılar ve yanlış anlaşılmalardan dolayı birçok kişi izinsiz ve sağlıksız koşullarda hizmet sunan yerleri tercih etmektedir. Oysa bu durum insan sağlığı için çok büyük bir risk oluşturmaktadır. Ve bu gibi yerlerden dolayı hayatını kaybeden ve çok büyük sağlık sorunları yaşayan insanların sayısı oldukça fazla durumdadır.

İzmir kürtaj İzmir kürtaj merkezi kürtaj Kürtaj Fiyatları Kürtaj İşleminin Gerekli Olduğu durumlar