"Sokakta öpüşme" yüzünden ortalık karıştı

TAKİP ET

Karaman Cedit Mahalle'sinde akşam 22:45 sıralarında meydana gelen olayda, sokakta öpüşme yüzünden çıkan kavga karakolda bitti

Karaman Cedit Mahalle'sinde akşam 22:45 sıralarında meydana gelen olayda, sokakta öpüşme yüzünden çıkan kavga karakolda bitti.

ޞ.A.U. (1995) olay saatinde sokakta tanımadığı bir erkek ve kadının öpüştüklerini gördü. Kendilerine bakıldığını farkeden çiftten D.Ö. (1990) bağırarak hakaretler etmeye başlayınca eve çıkan ޞ.A.U. abisi L.U. (1985)'ya durumu anlattı.

Birlikte aşağıya inen kardeşler D.Ö. ile tartışmaya başladılar. D.Ö.'nün abisine vurduğunu gören ޞ.A.U. tekrar eve çıkıp bıçak alarak kavgaya müdahale etmek istedi.

Bu sırada olay yerine gelen polisler ޞ.A.U.'yu engelleyip bıçağı elinden aldılar.

D.Ö. alınan ifadesinde nişanlısını evine bıraktığı sırada apartmana giren ޞ.A.U.'nun kendisine dik dik konuşması üzerine "git buradan" dediği için ޞ.A.U.'nın küfür ederek yukarı çıktığını, nişanlısının evinde olduğu sırada da abisi ile birlikte gelerek kapıyı tekmelediklerini, polislerin de olay yerine gelmesiyle küfürler eden iki kardeşten birine vurduğunu ancak hangisine vurduğunu bilmediğini söyledi.

Polisin yaptığı kontrolde D.Ö.'nün 1.08 promil, L.U.'nun ise 2.42 promil alkollü olduğu belirlendi. Konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.

cedit mahallesi Karaman kavga öpüşme sokakta öpüşme