Sokak ortasında kadın döven polis tutuklandı

TAKİP ET

Alanya'da bir polis memurunun, bir kadını jopla dövdüğü görüntülerin ortaya çıkması üzerine, 2 polis memuru açığa alınmıştı

Alanya'da bir polis memurunun, bir kadını jopla dövdüğü görüntülerin ortaya çıkması üzerine, 2 polis memuru açığa alınmıştı.

Henüz bilinmeyen bir sebeple, genç bir kadını jop ve tekmelerle döven polis memuru, çevredeki bir vatandaşın görüntülemesi ile gündeme düştü.



Genç kadının, jop ve tekme darbeleri ile dövülürken, yanındaki polisin de olayı izlemesi tepki toplamış, görünütlerin ortaya çıkması ile Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçerek, kimlikleri belirlenen 2 polis memuru hakkında idari işlem başlatmıştı.

Alanya Cuhuriyet Başsavcılığının da haklarında adli işlem başlattığı 2 polis memuru görevlerinden uzaklaştırılmıştı.

Sokak ortasında dayak yiyen, akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen Kırgızistan asıllı R.A., dün gece sağlık raporu alındıktan sonra, ifadesi alınmak üzere Alanya Adliyesine sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan polis memurları İ.K. adlı polis memuru tutuklanırken, İ.S. adlı polis memuru da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

alanya Alanya Adliyesi Alanya Cuhuriyet Başsavcılığı Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü kırgızistan polis memuru