Şoförler masum, arabalar suçlu!

TAKİP ET

Cumhuriyet Mahallesi 642 sokakta yaşanan olayda dolmuş şoförü ile otomobil sürücüsü birbirine girdi, ancak iki taraf da suçlu olmadığını savundu

Cumhuriyet Mahallesi 642 sokakta yaşanan olayda dolmuş şoförü ile otomobil sürücüsü birbirine girdi, ancak iki taraf da suçlu olmadığını savundu.

Polisin gelmesi ile bitirilen kavga sonrasında alınan dolmuş şoförü müşteki şüpheli U.B. (1994)'nin ifadesinde kavşak içinde sinyal vererek normal bir şekilde dönüş yaptığını, yanından geçen otomobilin içinden durup dururken kendisine el kol hareketleri yaparak ilerisinde durduğunu, kendisinin yola devam ettiğini, ancak otomobilin yine durup dururken arkasından selektör yaptığını, araç içindeki şahısların camı açarak kendisine küfür ettiklerini, kendisinin de durduğunu, dolmuştan inmeden camdan yumrukla şahsın birinin yüzüne vurduğunu ve dolmuşuyla olay yerinden kaçtığını söyledi.

Otomobil sürücüsü müşteki şüpheli K.K.(1991) de ifadesinde kavşakta sol tarafından gelen hat minibüsünün aracının arka tampon köşesinden sürtüp geçerek durmadığını, aracını sağa çekip indiğini, dolmuş şoförünün aracı üstüne sürdüğünü, kendisinin yere düştüğünü, sonrasında da dolmuş şoförünün olay yerinden kaçtığını, yanında bulunan müşteki şüpheli A.K.(1983) ve kendisinin dolmuş şoförünü darp etmediklerini, suçlamayı kabul etmediklerini söyledikleri öğrenildi.

ޞahısların alkol ve hayati tehlikelerinin olmadığı bildirilen, herkesin kavga etmediğini söylediği kavga olayıyla ilgili tahkikat devam ediyor.

cumhuriyet mahallesi dolmuş kavga OTOMOBİL polis şoför trafik