Siyah beyazlılar yas tuttu

TAKİP ET

İki gün ara ile iki evladını şehit veren Karaman derin bir mateme bürünürken, Beşiktaş taraftar derneği de kutlama programlarını iptal ederek bu acıya ortak oldu

İki gün ara ile iki evladını şehit veren Karaman derin bir mateme bürünürken, Beşiktaş taraftar derneği de kutlama programlarını iptal ederek bu acıya ortak oldu.

Karaman Beşiktaşlılar Derneği, 2 şehitle yüreği yanan Karaman'da şampiyonluk kutlaması yapmayacak.

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ޞevket Varol, yaptığı yazılı açıklama ile Piyade Sözleşmeli Er Oğuzhan Küçük ve Özel Harekat Polis Memuru Mevlüt Dündar'ın şehit düşmesiyle yaşanılan üzüntü nedeniyle, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da katılması planlanan şampiyonluk balosunu yapmama kararı aldıklarını duyurdu.

Karaman Beşiktaşlılar Derneği, geçtiğimiz sene de 15 Temmuz darbe girişimi nedeni ile şampiyonluk kutlaması düzenlememişti.

ޞevket Varol'un açıklaması:

"Değerli basın mensupları ve Karaman kamuoyu;

Zorlu bir sezonun sonunda Beşiktaş'ımız şampiyon oldu ve üçüncü yıldızı armamıza ekledik. Beşiktaş camiası olarak büyük mutluluk ve heyecan yaşadık. Karaman Beşiktaşlılar Derneği olarak Başkanımız Fikret Orman, yöneticilerimiz ve bazı futbolcularımızın katılacağı güzel bir şampiyonluk balosu yapma hazırlığı içindeydik ancak ateş Karaman'ımıza düştü. Son üç günde Piyade Sözleşmeli Er Oğuzhan Küçük ve özel harekat polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar kardeşlerimizin şehit olmaları sebebiyle büyük üzüntü yaşadık. Memleketimiz yanarken Karaman Beşiktaş camiasının kutlama yapmasının biz Beşiktaşlılara yakışmayacağını düşünerek, kutlamanın iptal edilmesini yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız ile karar aldık. Geçen sene 15 Temmuz darbe girişimi sebebiyle yapmadığımız kutlamalarımızı bu sene de yiğit kardeşlerimizin şehit olmaları sebebiyle yapmıyoruz. Ailelerinin acılarını paylaşmaktayız. Umarız başka şehirlere artık ateş düşmez, anaların gözyaşı diner, yiğitlerimizi şehit vermeyiz. Ey hainler, kahpeler unutmayın yüzyıllardır elde edemediğinizi bugün de elde edemeyeceksiniz bir ölür bin diriliriz. ޞehitlerimize Allah'tan rahmet aziz Türk milletimize, Karaman'ımıza baş sağlığı dileriz. Ne Mutlu Türküm Diyene.

ޞevket VAROL
Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı"

15 Temmuz Beşiktaş Fikret Orman Karaman Karaman Beşiktaşlılar Derneği Mevlüt Dündar Oğuzhan Küçük şampiyonluk kutlaması şevket varol taraftar derneği