Silahlı kavga şüphelileri yakalandı

TAKİP ET

Gece iki kalabalık grup arasında çıkan ve silah kullanılan kavgada, şüpheliler gözaltına alındı

Gece iki kalabalık grup arasında çıkan ve silah kullanılan kavgada, şüpheliler gözaltına alındı.

Karaman'da saat 02:30 sıralarında çıkan kavgada, çok sayıda gözaltı yapılırken, 1 kişide kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Valide Sultan Mahallesinde Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerindeki Özdoğan Cami yanında iki grubun kavgaya girmesi ve silah sesi duyulması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekiplerinin gelmesiyle kaçan şahıslar, polisin takibi ile tek tek yakalanırken, üzerinde kavgada kullanıldığı belirlenen bir kurusıkı tabanca ele geçirilen 1 kişi de gözaltına alındı.

Olay yerinden kaçan şahıslar polisin olay yeri incelemesi sırasında yeniden Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerinde toplanarak kavgaya giriştiler.

Bölgeye sevk edilen takviye ekiplerle kavgaya müdahale eden polis, kavgaya karışan şahısların tamamını gözaltına alarak polis merkezine götürürken olaya karıştığı belirlenen 07 plakalı bir araç için de yakalama çalışması yapılıyor.

gözaltı Karaman Kazım Karabekir Paşa Caddesi kurusıkı kurusıkı tabanca Özdoğan Cami Polis Merkezi silah sesi valide sultan mahallesi