ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

TAKİP ET

14-17 ve 18-24 yaş grubu arası erkek ve bayan kategorilerinde gerçekleşen yarışmanın jüri üyeliklerini Enes Erbaş, Seyit Demirtaş ve Yakup Özkaraalp yaptı

14-17 ve 18-24 yaş grubu arası erkek ve bayan kategorilerinde gerçekleşen yarışmanın jüri üyeliklerini Enes Erbaş, Seyit Demirtaş ve Yakup Özkaraalp yaptı.

"Vatan ve bayrak sevgisi"ni anlatan eserlerin yarışmasında 14-17 yaş grubu bayanlar kategorisinde 'Yeis' şiiriyle Fadime Betül Demirci, erkekler kategorisinde 'Kurt Pençesi' şiiriyle Mehmet Huzeyfe Demir birinci oldu. 18-24 yaş grubu arasında yapılan yarışmada erkekler kategorisinde 'Sakarya' şiiriyle Ali Özgür, bayanlar kategorisinde ise 'ޞehit Anası' şiiriyle Seher Turgut birinci olan öğrenciler oldu.

Duygu dolu anların yaşandığı yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ޞube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Gençlik Merkezi Müdürü ޞabettin Gezen tarafından verildi. Program sonunda ayrıca tüm yarışmacılara katılım belgesi verildi.

Gençlik merkezleri arası şiir okuma yarışması Karaman il elemelerinde dereceye giren öğrenciler 24 Mart 2017 tarihinde Eskişehir’de düzenlenecek olan grup yarışmasında Türkiye finaline katılacak.

Ali Özgür bayrak bayrak sevgisi Enes Erbaş eskişehir Fadime Betül Demirci gençlik merkezi Karaman Kurt Pençesi Mehmet Huzeyfe Demir mustafa karadeniz piri reis kültür merkezi şabettin gezen Sakarya Seher Turgut Şehit Anası Seyit Demirtaş şiir şiir okuma y