SESSİZ ŞAMPİYONADA KARAMAN'IN SESİ OLDULAR

TAKİP ET

Her geçen sene elde ettiği başarılarla Karaman'ın sesi olan Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü, başarı serisine yine yenilerini ekledi

Her geçen sene elde ettiği başarılarla Karaman'ın sesi olan Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü, başarı serisine yine yenilerini ekledi.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nca düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Judo ve Atletizm ޞampiyonalarında sergilenen başarılı performans kupa ve madalyalar getirdi.

Antalya Zeytinköy Atletizm Sahası’nda düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Atletizm ޞampiyonasında 100, 200, 400, 800, 1500, 3000, 5000 ve 10.000 metre, Çekiç atma, Uzun atlama, Yüksek atlama, Disk, cirit ve gülle atma, 100-110-400 metre engelli kategorilerinde  5 birincilik, 7 ikincilik ve 3 üçüncülük ile Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Samsun’da 19 Mayıs İlçe Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Judo ޞampiyonası’nda, 48 kiloda Ayşegül Uğuz, 70 kiloda Ayşe Kesiktaş, 63 kiloda Elif Sağlamel birincilik, 60 kiloda Halit Tekin ikincilik, 60 kiloda Mehmet Kesiktaş ve 73 kiloda Eren Kaynar üçüncülük kazandılar.

ޞampiyona sonrası atletizm ve judo branşında başarı elde eden sporcular İşitme Engelliler Derneği Başkanı Ali Semiz eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

Ali Semiz Antalya Zeytinköy Atletizm Sahası atletizm Ayşe Kesiktaş Ayşegül Uğuz Çekiç atma cirit atma Disk Elif Sağlamel Eren Kaynar gülle atma Halit Tekin hayati kısacık İşitme Engelliler Derneği judo Karaman Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü karaman